2777
2789
عنوان

شوهرم جلو جمع یه حرفی زد اب شدم اصن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 107030 بازدید | 322 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بگم شوخیه یا کافیه؟

شوخی کرده ولی چون شما از اون جمع خوشتون نمیومده ناراحت شدین

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بابا شوخی ام حدی داره 

یعنی چی جلو جمع اینجور شوخی بکنه آدم 

منم در حالت عادی ناراحت میشم چه برسه شما حامله ای

بعضی شوخیا به جنبه و اینا ربطی نداره دیگه از حد میگذره 

تو هم یچیزی میگفتی به شوخی در جواب شوهرت

اتفاقا عروس عمم نامزد بود شوهرش نمی‌دونم بحث چیشد گفت می‌فرستم میری خونه بابات دختره هم برگشت گفت با کمال میل میرم جوری میرم که چهاردست و پا بیفتی دنبالم 

دقیقا هم همون‌جوری شد الان دوتا بچه دارن 

چون گفته اگه دختر نباشه طلاق میدم شوخی بوده اگه گفته بود پسر شوهرشو به فحش میکشیدید🤣

نه والا بحث سر بچه نیست،اسی چون حاملست روحیش یکم حساس شده،منم خودم تو حاملگی خیلی نازک نارنجی بودم،سن آدم یکم که بالا میره میفهمه خیلی غم و غصه هارو الکی خورده

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بابا شوخی ام حدی داره  یعنی چی جلو جمع اینجور شوخی بکنه آدم  منم در حالت عادی ناراحت میش ...

اونم وقتی بقیه دس میگیرن 

الان دو روز دیگه بزنه بچه بزنه پسر شه میزنن تو سرم همش😭