2777
2789
عنوان

شوهرم جلو جمع یه حرفی زد اب شدم اصن😭

107029 بازدید | 322 پست

بچه ما الان مهمونی خونه یکی از فامیلامون دعوتیم جو یخورده سنگین بود منم اومدم تو گوشی خودمو سر گرم کنم بعد یهو خواهر شوهرم اینا صدا کردن چرا حرف نمیزنه ساکت نشستی واینا منم چون از حرفا و اداهاشون خوشم نمیاد زیاد صمیمی نمیشم ولی دیگه چون همه نگاه میکردن رفتم آقایون همه پیش هم هستن ما خانما پیش هم ولی صدا به صدا میرسه تقریبا روبه روی همیم جاریم گفت تبریک میگم شنیدم داری مامان میشی و فلان بقیه تبریک اینا بعد از شوهرم با عشوه پرسیدفلانی دوس داری اولین بچت چی باشه ولی من که میدونم حرف دلتو شوهرمم نه گذاشت نه برداشت گفت معلومه دختره اصن نباشه طلاقش میدم با خنده

الان بهش پیام دادم ناراحتم کردی همه خندیدن میگه چته شوخی بود همه میدونن من تورو چقدر دوس دارم

وای دارم دیوونه میشم جلوی این ایکبیریا ااین حرفو بهم زد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا شوخی بود دیگه شوخیییییی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘