2777
2789
عنوان

خانمهایی که شاغل هستید وخونریزی پریودی تون شدیده لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 80 پست
من تخصص ندارما ولی خونریزی زیاد ممکنه علتش فیبروم یا اندومتریوز باشه . گناه داری پس اینجوری. کاس،ی ...

ازمایش رفتم سونو دادم مشکلی ندارم

خود دکتراهم باتعجب نگام میکنن اخه اصلا پاکی هم ندارم نهایت ماهی 3 روز اگه پاک باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفته بودم خرید اینو یه خانمه به زور میخواست بده به من خیلی تعریفشو میکرد ولی خیلی بزرگ بود نگرفتم ...

من مای لیدی استفاده کردم حساسیت نداشتم بهش

فکر نکنم این نوار جدیده حساسیت بده فقط سایزش بزرگتره

ال دی نخور هیچ وقت هیچوقت.یه دکتر هم برو اگر خیلی غیر طبیعیه فکر میکنی

صدتا دکتر رفتم کلی ازمایش دادم سونو رفتم هیچ مشکلی ندارم ولی خونریزی غیر طبیعی دارم وهیچ دارویی جواب نمیده

یک هفته خونریزی شدید دارم

3 هفته خونریزی کم

اصلا پاکی ندارم

طب سنتی وطب اسلامی رفتم بی فایده بود

الان دیگه فهمیدم خواسته خداست

من دو تا ميزارم  تند تند ميرم عوض ميكنم ولي بازم استرس دارم دائم زيرم رو چك ميكنم

دو تا رو چجوری میذاری؟

یه خانمی گفت پوشک مای لیدی کوچکترین سایز خیلی خوبه برای پریودی

صدتا دکتر رفتم کلی ازمایش دادم سونو رفتم هیچ مشکلی ندارم ولی خونریزی غیر طبیعی دارم وهیچ دارویی جواب ...

خواست خدا چیه دختر باید پیگیر باشی.بگرد بازم متخصص خوب.بعضی کیستا مخفیه شاید تشخیص نده هرکسی

خواست خدا چیه دختر باید پیگیر باشی.بگرد بازم متخصص خوب.بعضی کیستا مخفیه شاید تشخیص نده هرکسی

خیلی سونوگرافی رفتم اصلا کیست ندارم

تازه دکترا میگن اگه کیست اینقدر کوچیک باشه که توی سونو معلوم نشه پس باعث خونریزی هم نمیشه

دو تا رو چجوری میذاری؟ یه خانمی گفت پوشک مای لیدی کوچکترین سایز خیلی خوبه برای پریودی

دو تا نصف روي همن كه در كل بلندتر بشن راه فرار نداشته باشه

پوشك؟ چسب نداره كه!

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
دو تا نصف روي همن كه در كل بلندتر بشن راه فرار نداشته باشه پوشك؟ چسب نداره كه!

پوشک. بچه بزرگه میگن وقتی میزاری همه جارو میپوشونه وتکون نمیخوره

پوشک ساده نه

پوشک مای لیدی