2777
2789
عنوان

خانمهایی که شاغل هستید وخونریزی پریودی تون شدیده لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 80 پست

عزیزدل سلام.نمیدونم کی هستی کجا هستی و چه اعتقاداتی داری. چندبار تو تاپیکام راجب سبوس و شلتوک برنج ازت سوال پرسیدم و جوابمو دادی . الان تو این لحظه بجز شما کسی به ذهنم نرسید براش درددل کنم. یعنی کسی رو هم ندارم. خیلی دلم شکسته خیلی گله دارم از خدا. تموم دردت و شکست‌های روحیم یه طرف تاسی جلوی سرم یه طرف . خیلی ناراحتم می‌خوام ازش بپرسم به مال کی به زیبایی کی لطمه می‌خورد اگه من موهام اینجوری نمیشد. کل بازار و گشتم اما شلتوک برنج پیدا نکردم توروخدا بهم بگو چیکار کنم دوست ندارم جلوی آیینه برم و خودمو ببینم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزدل سلام.نمیدونم کی هستی کجا هستی و چه اعتقاداتی داری. چندبار تو تاپیکام راجب سبوس و شلتوک برنج ا ...

سلام عزیزم خودم اندازه یه دنیا غصه دارم

شلتوک برنج همه عطاری ها دارن

سبوس برنج خریدی؟

کدوم شهری؟

عزیزدل سلام.نمیدونم کی هستی کجا هستی و چه اعتقاداتی داری. چندبار تو تاپیکام راجب سبوس و شلتوک برنج ا ...

ببین اگه مشکل هورمونی نداری سبوس برنج وشلتوک رشد مو رو زیاد میکنه جلوی ریزش و هم میگیره

اب برنج بریز روی موهات برنج که جوشید خواستی ابکش کنی دم کنی ابشو دور نریز نگه دار .سرد که شد بزار تو یخچال تا 3 روز میمونه.تو حموم بعد از اینکه موهاتو شامپو زدی شستی 

اب برنج بریز روی سرت بعد 10 یا15 دقیقه اب بکش مو رو ضخیم میکنه پرپشت تر دیده میشه

کمبود اهن نداری؟قرص اهن میخوری؟

سلام عزیزم خودم اندازه یه دنیا غصه دارم شلتوک برنج همه عطاری ها دارن سبوس برنج خریدی؟ کدوم شهری؟

سبوس برنج داشتن ولی شلتوک نه . تک تک مغازه های شهروگشتم.سنندج هستم گلم 

سبوس برنج داشتن ولی شلتوک نه . تک تک مغازه های شهروگشتم.سنندج هستم گلم  

سبوس برنج گرفتی؟

روزی 2 قاشق غذاخوری سبوس برنج بخور

ببین علت ریزش مو یا مشکل هومونی یا کمبود ویتامین

اگه کمبود ویتامین باشه باسبوس برنج پرپشت میشه

اگه مشکل هورمونی باشه باید مشکل برطرف بشه

بعدش سبوس برنج بخوری که موهای ریخته شده در بیاد