عزیزدل سلام.نمیدونم کی هستی کجا هستی و چه اعتقاداتی داری. چندبار تو تاپیکام راجب سبوس و شلتوک برنج ازت سوال پرسیدم و جوابمو دادی . الان تو این لحظه بجز شما کسی به ذهنم نرسید براش درددل کنم. یعنی کسی رو هم ندارم. خیلی دلم شکسته خیلی گله دارم از خدا. تموم دردت و شکستهای روحیم یه طرف تاسی جلوی سرم یه طرف . خیلی ناراحتم میخوام ازش بپرسم به مال کی به زیبایی کی لطمه میخورد اگه من موهام اینجوری نمیشد. کل بازار و گشتم اما شلتوک برنج پیدا نکردم توروخدا بهم بگو چیکار کنم دوست ندارم جلوی آیینه برم و خودمو ببینم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزدل سلام.نمیدونم کی هستی کجا هستی و چه اعتقاداتی داری. چندبار تو تاپیکام راجب سبوس و شلتوک برنج ا ...
ببین اگه مشکل هورمونی نداری سبوس برنج وشلتوک رشد مو رو زیاد میکنه جلوی ریزش و هم میگیره
اب برنج بریز روی موهات برنج که جوشید خواستی ابکش کنی دم کنی ابشو دور نریز نگه دار .سرد که شد بزار تو یخچال تا 3 روز میمونه.تو حموم بعد از اینکه موهاتو شامپو زدی شستی
اب برنج بریز روی سرت بعد 10 یا15 دقیقه اب بکش مو رو ضخیم میکنه پرپشت تر دیده میشه