2777
2789

سلام خانوما اول ازتون‌خواهش میکنم‌حتی شده یه نظر‌کوچیک بدید و‌برید

ما یه خونه داریم چندساله خریدیم و‌یه ماشین پراید 

حالا خیلی دلم تنوع میخاد و‌خونه جدید و‌شیک میگم شوهرم عوض کنیم میگه بازار‌خرابه هیچکی نمیخره و‌ پیدا نمیکنیم‌و‌این‌حرفا

میگه بیا طبقه بالا‌رو‌دوبلکس بزنیم.فعلانم با اهن و سقف زذن‌فقط میخاد شروع کنه با وام

میگه ۳سال طول میکشه اروم‌اروم‌بسازیم

اخرشم پایینو بدیم‌مستاجر با پولش قرض هارو بدیم

ولی خانواده ها به شدت‌مخالفن و‌میگن نمیشه و‌شما‌نمیتونید ادم بنایی‌و‌ خاک و‌خول نیسیتید

میگن همین خونه بسه براتون برید سفر و‌خرج‌کنید زندگی‌کنید

من‌اگر بنایی کنم دیگه تا ۳سال باید هیچی‌نخرم و هیچ‌کار نکنم تابشه‌پول‌جمع کرد

موندم چیکار کنم؟

شما به جای من بودید چیکار میکردید؟

پیشرفت خونه زندگی‌با کمترین امکانات؟

یا خرج‌و عشق و‌حال و‌زندگی؟و همزمان دنبال خونه‌ اماده گشتن برای معاوضه؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا دنبال خونه  بهتر میگردم...ساخت وساز ادمو پیرمیکنه.کسی ک اینکارو میکنه باید بتونه چندتاکارگر بگیره موادو زود برسونه..۳ سال اندازه ده تا برج ۶۰ طبقست... درثانی پولی ک تواین ۳ سال برای ساخت وساز خرج کنید تموم شه میبینید ارزش زیادی نکرده خونتون چون خیلی خرجش کردین.. پس بهتره خونه بخرید.

باید خودتو ببینی مدلتو،من خودم اهلش نیستم وسطش میبررم نمیتونم هیچ خرجی نکنم این زمونه هر روز گرونیه ...

اره منم‌اولاش خیلی بساز بودم خونه خریدیم الانم هستم

ولی دوست دارم‌خرج کنم همه به تیپ‌و قیافشون دارنومیرسن

همون وام بگیر خرج خونت کن ،خونتو قشنگ کن ،بعپ چند وقت خونتو بفروش پول بذار بهترشو بخر ،خونه ساختن تو این گرونی خیلی سخته تازه رو‌کاغذ شوهرت میگه سه سال ولی مطمئن باش بیشتر میشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

قطعا دنبال خونه  بهتر میگردم...ساخت وساز ادمو پیرمیکنه.کسی ک اینکارو میکنه باید بتونه چندتاکارگ ...

من وسواسی هستم

بابام میگه‌تو‌ادمش نیستی

همش  میشوری میسابی خودتو‌پیر مبکنی

از طرفی فکر‌خونه جدید خیلی وسوسم میکنه

اینم بگم‌خونم قشنگه وسایلم جدیده ویکی جاهاش ترک داره و کفش موکت هست فقط دلم‌تنوع و‌خونه شیکتر میخاد ...

خونه رو برای سال نو رنگ بزن یه قسمت هاش مثلا پشت تلویزیون رو کاغذ دیواری کن. کف رو سرامیک کن و موکتا رو بردار. سقف دسشویی و حموم و آشپزخونه رو سقف کاذب ساده یا معرق بزن.