یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که فقط وفقط وقتایی میتونم حرصشون را دربیارم که به. خودم و تیپم میرسم، جلوشون ازبیرون رفتن با دوستام حرف میزنم و کلاس های جدیدی که ثبت نام کردم......رسما دق میکنن بخصوص یکی از جاری هام و خواهرشوهرم
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
لوازم خونه جدید بخر تند تند دکور عوض کن ،حیوون خونگی ای که رو مخشونه بخر تا پاشون قطع بشه ،به سر و وضع و لباس هات برس کمد لباس پر باشه دق میکنن ،تولد و مراسماتتو ن مثل سالگرد ازدواج و روز زن و عید رو تدارک ببین دونفره جشن بگیر و کیک و کادو بذار عکس استوری کن ولی اونها رو خبر نکن و کیک هم نفرست کوچیک درست کن تا شوهرت نتونه ازش بفرسته ....به مادر و خواهرت زیاد دعوت کن بیان خونه ت ...گاهی برای خونواده خودت غذا ناهار شام بفرست ببرین خونه شون به بهونه اینکه سرما خوردن یا دوست دارن ...با خونواده خودت برید پیک نیک یا مسافرت به اونها نگید بعدا بگید ،طلا بخر تند تند برای خودت ،شوهرت چیزی داره بزنه به نامت ،شوهرتو خیلی لوس کنی درحدی که مادرشوهرت نتونه رقابت کنه دیگه کم بیاره ...بچه های فک و فامیلت بگی شب بیان بمونن خونه شما با بچه های خودت بازی کنن ...کلاس زیاد برو و هنر و فن مختلف یاد بگیر یا اگه دیپلمی برو لیسانس آزاد بخون دق میکنن ،
لوازم خونه جدید بخر تند تند دکور عوض کن ،حیوون خونگی ای که رو مخشونه بخر تا پاشون قطع بشه ،به سر و و ...
این حجم از منفی بودن رو نمیفهمم ،به نظرم برا خودتون زندگی کنید و خوش باشید ولی دقیقا برعکس خوشیاتون رو جار نزنید ،برا بقیه هم خوشی بخاین که بتون برگرده البته دلی نه با این نیت