2777
2789
آه شاش گربه یه بوی بدی داره 🤢🤢 بریز بره نخوریا ده تا پول برنج باید بدی دکتر

اخه کی اونو میخوره معلومه میرزه دور   

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه مگه غیر خاک جای دیگه از این کارا میکته؟ خاک تو سرش نمیفهمه برنج کیلویی چنده که

اره وقتی میخواد قلمرو تعیین کنه و علامت گذاری کنه که گربه های دیگه اونجا نیان میشاشه اونجا ،

البته ممکنه هم خیلی شاش داشته میگفته تا پایین برم دوره  میریزه پس همینجا میشاشم 

خب دیگه ریختی دور کاریشم نمیشد بکنی تموم شد فکرشو نکن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یکی دیگه هم بود بچش اینکارو کرده بود یک عده کفتن بشور بخور🤣😂😂😂

یه نفر هم کامنت گذاشته بود که پست کن برای اونایی که گفتن بشور بخور.

من‌کلی به اون کامنت خندیدم

گربه ها جدیدا عقلشون رو از دست دادن یه روز گربه اومده بود پی پی کرده بود رو پادری ما

عزیزم گربه جز خاکش جای دیگه دستشویی نمیکنه مگه اینکه بیماری روده یا مثانه داشته باشه یا پیر شده باشه کنترل خودش رو از دست داده باشه 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
اخه کی اونو میخوره معلومه میرزه دور    

چوم 

یه سریا میگن حیف می‌خوردن بخدا دیدم تو سایت میگن برنج گرم خوردشون هم‌میخورن 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود