2777
2789
عنوان

دختر فوتبالیست

835 بازدید | 5 پست

15 سالمه چندماهیه فوتبالو شروع کردم البته قبلانم بازی میکردم بچه بودم ولی هدفم فوتبالیست شدنه.. میدونی یکم دارم شک میکنم بهش بابت تو ایران بودنم البته تمام تلاشمو دارم میکنم..

من تا هشتم اینا میگفتم میخوام برم تجربی بخاطر چیزایی که شنیده بودم تلقین ها یحورایی و فکر میکردم حالا باکلاس ترین شغلا و همشون پولدارنو.. الان که عقلم میرسه و با فضا و درسا اشنایی بیشتری دارم میفهمم هیچ علاقه ای ندارم به درساش.. 

الان میفهمم که هر کاریو علاقه داشته باشیو هدفمند دنبال کنی نتیجه میده پول فقط از فکر پولساز میاد نه صرفا شغل

الان بنظرتون من خونواده رو چیکار کنم🙏🏻😂

البته از اونجایی که عاشق مستقل شدنم تا وقتی بتونم از فوتبال درامد داشته باشمم قراره بزودی عکاسیو شروع کنم که اینم علاقم هست:) 

منم فوتبال دوست داشتم همه مسخرم کردن نزاشتن برم گلاسشو الانم سنم رد شده و دیره۲۵ هستم

بگردم:)چه استعداد هایی مه اینجا سوخت نشد..

من الان خونوادم با فوتبال اوکینا ولی میگن یا برو تجربی رشته یا ریاضی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم:)چه استعداد هایی مه اینجا سوخت نشد..  من الان خونوادم با فوتبال اوکینا ولی میگن یا برو ت ...

بنظرم باتوجه به علاقت رشتتو انتخاب کن من رفتم ریاضی ولی چیشد؟هیچی

برو تربیت بدنی یاهمون عکاسی

بنظرم باتوجه به علاقت رشتتو انتخاب کن من رفتم ریاضی ولی چیشد؟هیچی برو تربیت بدنی یاهمون عکاسی

اینا کلا فقط رشته های نظریو قبول دارن بعد منم نمره هام همه20 و خودمم یه تامی انداختم سر زبونشون تجربی اصن یه وضعی.. 

ولی میدونی عمرا 3 سال عمرمو پای چیزی که دوست ندارم هدر بدم.. الان به چیزای روانشناسی هم علاقه مندم احتمالا برم انسانی

از یه طرفم میتونم برم تربیت بدنی یا هنرستان مثلا اگه واقعا بخوام نمیتونن جلومو بگیرن ولی حمایتاشون دیگه از بین میره هر چی شد میگن خودت رفتیو.. 

اینا کلا فقط رشته های نظریو قبول دارن بعد منم نمره هام همه20 و خودمم یه تامی انداختم سر زبونشون تجرب ...

حتما کاری ک خودت دوست داریو بکن اونا هم وقتی خوشحالی و موفقیتتو ببینن حامیت میشن هیچ خانواده ای بد بچشو نمیخواد ولی یسری تفکرات اشتباه دارن ک زمونش عوض شده