2777
2789

خرابکاری؟ یک عدد مظهر خرابکاری هستم😇✋😁

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

خیلی مظلوم‌ و اروم بودم فقط یبار دختر داییم و از پله ها پرت کردم پایین سرش شکست جاش هم مونده 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با توپ شوت کردم توی تابلو خونه خواهرم افتاد شکست تازه دو دقیقه قبلش توپ رو ازم گرفته بود و قایم کرده بود. دوباره اورده بودمش

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خیلی مظلوم‌ و اروم بودم فقط یبار دختر داییم و از پله ها پرت کردم پایین سرش شکست جاش هم مونده  

منم یه خروس داشتیم گرفتم دستم، با خروس دنبال خواهرزادم کردم. اون ازش میترسید با سر رفت توی در از ترس. پیشونیش شکافت 😂😂

هنوز ردش هست. هر بار میگه این کار توعه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

مهمون داشتیم خواهرم برنج خیسانده بود منم رفتم آنقدر دست توش چرخوندم وزیرو روش کردم تماما خورد شدن.یادم نمیاد برنجاچیشدن.

من موهام فره یه روز  ظهر بود همه خواب بودن قیچی رو برداشتم موهامو آب زدم و  جلوی موهامو کوتاه کردم مثلا چتری بزنم وقتی خشک شدن تازه فهمیدم چیشده😂 

❤ 

با بچه های فامیل داشتیم قایم موشک بازی می‌کردیم

دختر خالم که کوچیک بود نمیدونست کجا قایم بشه، گرفتمش بغلم انداختمش تو کمد

سرش خورد به تیزی کمد شکست خون اومد گریه کرد

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید

منم یه خروس داشتیم رفتم دستم، با خروس دنبال خواهرزادم کردم. اون ازش میترسید با سر رفت توی در از ترس. ...

😂😂 دقیقا برا اینم ردش مونده اون ی تیکه دیگ‌ موهاش هم در نیومد 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
با بچه های فامیل داشتیم قایم موشک بازی می‌کردیم دختر خالم که کوچیک بود نمیدونست کجا قایم بشه، گرفتم ...

ایول. خوب کمکش کردی😂😂

مهمون داشتیم خواهرم برنج خیسانده بود منم رفتم آنقدر دست توش چرخوندم وزیرو روش کردم تماما خورد شدن.یا ...

واییییی من هیچوقت جرئت نکردم دست ب موهام بزنم😂

کوردم
منم یه خروس داشتیم گرفتم دستم، با خروس دنبال خواهرزادم کردم. اون ازش میترسید با سر رفت توی در از ترس ...

منم بچه بودم یه خروس داشتم این قدررررر دوسش داشتم هر روز بغلش میکردم جاییش زخمی میشد گریه میکردم میگفتم من نمیرم مدرسه همیشه یه عالمههههه سبزی بش میدادم واسش میرقصیدم اهنگ میخوندم قربون صدقش میرفتم پنجم بودم اون موقع دیگه بزرگ شد همسایه ها نزاشتن بمونه گفتن اینحا ک روستا نیس الانم هر موقع میگن حیوون مورد علاقت چیه میگم خروس میگن تو تو روستا بزرگ شدی😂😂😂😂

کوردم