2777
2789
عنوان

خانه سالمندان

231 بازدید | 11 پست

بچه ها برای خانه سالمندان چی ببرم خوبه ؟

کسی از شما کمکی کرده بهشون؟ 

اگه پول بدم به نظرتون صرف سالمندان اونجا میشه یا ممکنه ببرن برای خودشون یا خوراکی بخرم ؟

سالگرد فوت مادرمه ممنون میشم راهنماییم کنید

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای خطرناکی رو برای هدیه دادن انتخاب کردی اونجا هر کدومشون  ممکنه چندین نوع بیماری داشته باشن که مواد غذایی براشون ضرر داشته باشه  شاید لباس بهتر باشه 

به بهزیستی ها یا اونجای ک بچه های بی سرپرسته کمک کنی بهتر نیست ؟ 

خدا مادرتون رو رحمت کنه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

جای خطرناکی رو برای هدیه دادن انتخاب کردی اونجا هر کدومشون  ممکنه چندین نپع بیماری داشته باشن ک ...

اره قصد دارم یا بهزیستی یا خانه سالمندان یکیشون رو انتخاب کنم

برای بهزیستی پوشک شیرخشک ببر، سالمندان برای نگهداری سالمند پول دریافت میکنن ولی بهزیستی بچه کوجیکای ...

دقیقا 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

سرای سالمندان به پوشک بزرگسال احتیاج دارن  روح مادر تون شاد که دختر خوبی مثل شما دارن .

ممنونم خدا رفتگانتون رو بیامرزه🖤