2777
2789

اصلا کسی باهاش حرف نمیزنه البته مامانم حرف میزنه هااا ولی کم. اما ناپدریم اصلااااااااا خدا شاهده   همون سلام خوبی اول بعدش دیگ هییییچ تا وقت خدافظی.  همش سرش تو گوشیشه ی کلام با شوهرم حرف نمیزنه .

هیچ بحثی اینا هم نبوده اتفاقا دوسش. دارن .

اما خب شوهرم میگ سری بعد نمیام خونتون وقتی کسی باهام نمیزنه چرا بیام  شوهرم میگ تو فک کنم بیایی خونه ما هیشکی بات حرف نزنه. مامانمم ک مپام فیلمای جم میبینه شبکه تلویزیونشون رو جم‌( درحال خیانت این ب اون) میگ بیام فیلم نگا کنم😑

حالا من چیکار کنم..

۲سالع ازدواج کردیم. خونمم جداس هرزگاهی میریم سر میزنیم یا شام.

بگو اونا دوست دارن فقط مدلشون اینجوریه.تو هم هرجور صلاح میدونی همونو انحام بده.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با مادرت مطرح کن بگو حوصلش سر میره حق داره تو که قلق شوهرت دستته یه موضوعی پیش بکش همه شروع کنیم حرف زدن دقیقا حرف شوهرت بهش بگو که مادر من حالا خوبه من برم خونه مادر شوهرم این رفتار باهام بکنن تا خودت وقتی بری جایی مهمانی 

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

با مادرت مطرح کن بگو حوصلش سر میره حق داره تو که قلق شوهرت دستته یه موضوعی پیش بکش همه شروع کنیم حرف ...

مامانم میگ این (‌شوهرش) اینطوره چیکارش کنم همش سرش تو گوشیه اصلا میخاد خدافظی هم کنه باز سرش تو گوشیه بزور دست میده خب شوهرم حق دارع ناراحت شه 

اصلا نرید خونه هاشون  وقتی آداب مهمانداری رو بلد نیستن  دوسش دارن چه فایده وقتی محل نمید ...

اره بخدا

من وقتی میرم خونشون همشون باهم حرف میزنن. ولی خودمو جای شوهرم میزارم واقعا اذیت میشه و خیلی زشته 

مامانم میگ این (‌شوهرش) اینطوره چیکارش کنم همش سرش تو گوشیه اصلا میخاد خدافظی هم کنه باز سرش تو گوشی ...

عجب پس دیگه نمیشه ازش گله ای کرد همون دیر به دیر تایم کوتاه بزار واسه شوهرت باقیش خودت تنهایی برو

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

اره بخدا من وقتی میرم خونشون همشون باهم حرف میزنن. ولی خودمو جای شوهرم میزارم واقعا اذیت میشه و خیل ...

خیلی زشته

آدم دیر به دیر بره هم حداقل دلتنگش میشن

شما خودتم هر وقت کاری داشتین تولدی مهمونی چیزی بود برید اونجا

در حالت عادی نرید 

غصه نخور درست میشه.
اره والا همین‌طور میکنم

من فکرمیکردم با مادرت مطرح نکردی 

ولی وقتی بهشون گفتی و همینن دیگه کاریش نمیشه کرد