2777
2789

دلم میخواد بمیرم از چاقیم خستممممممم قبلا تا ۳۵ کیلو کم کردم یبارم ۲۵ کیلو ولی یسال اراده ندارممممم شدم ۱۰۳ بابام فوت کردم ناراحتم همش میخورمممم دکتر اعصابم رفتم برا پرخوری خوب نشدم ولی چیکاررررر کنم خستم ورزش نمیتونم کمرمو عمل کردم کمرمم بدتر شده

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل کن اگه هم نیمخای عمل کنی رژیم بگیر رژیم سبک .  برو دکتر تغذیه . برو باشگاه  بگو کمر مشکل داری ی جوری برات برنامه میده بهت فشار نیاد.

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

خدا پدر عزیزتون رحمت کنه جانم . شما که مشکل ژنتیکی ندارین و قبلا هم وزن کم کردین الانم میتونید عزیزم کافی اراده داشته باشین اولش سخته ولی حتما شما میتونید

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟
اسلیو معده انجام بده

داداشم انجام داده میگه تو میمیری ضعیفی بعد باید ۱۳۰ شم تا عمل شم با بیمه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
منم ۲۵ کیلو کم کردم. دوباره اعصابم بهم ریخت و پرخوری کردم و برگشتم. حالا رفتم طب سنتی دارو داده خیلی ...

چی داده بهت 

خدا پدر عزیزتون رحمت کنه جانم . شما که مشکل ژنتیکی ندارین و قبلا هم وزن کم کردین الانم میتونید عزیزم ...

نه ژنتیک عزیزم 

قرص لاغري بخر درسته ضرر داره اما ديگه بهتره تا افسرده بشي البته جنس خوب بخر ازمايشم بده

همونا بدبختم کرد

منم نزدیکای هشتادکیلوأم خییییییلییییی دوست دارم لاغرشم چجوری رژیم بگیرم؟ ت

من نمیتونم اصلا من یبار رژیم کرفتم از یکی ۳۵ کم کردم تو ۴ ماه ولییی الان بی ارادمممم بی اراده اصلا نیمتونم 

پس عزیزم حتما زیر نظر یک متخصص وزن کم کنید چیزی که چاره داره غصه نداره جانم

عزیزم همه رژیمم پیش متخصص تغذیه بوده