2777
2789
عنوان

کنکورررررری 🖤ایثارگران

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 63 پست
نه دیگه اینجور هم نیست که اصلا به درد نخوره . در حد بیست و پنج درصد معجزه نمیکنه وگرنه اونم برای خود ...

گلم رتبه رو در همون ک گفتین کاهش میده ولی فقط ظاهر رتبت رو خوشگل میکنه

بعد انتخاب رشته تو قبولی تاثیرش خیلییی کمه

فقط تو ظاهره

اما ۲۵ تو قبولی تاثیرش عالیه

💙Akıl unutur ama kalp unutmaz
باور کن می ارزه خودم کارنامه های امسال و دیدم  رتبه ی منطقتو تقسیم بر 5 کن😐

گلم خودم سال کنکورم داشتم میدونم

یسالم پشت موندم ب درد نمیخوره 

رتبه رو در همون ک گفتین کاهش میده ولی فقط ظاهر رتبت رو خوشگل میکنه

بعد انتخاب رشته تو قبولی تاثیرش خیلییی کمه

فقط تو ظاهره

اما ۲۵ تو قبولی تاثیرش عالیه

منطقه ب منطقه هم فرق داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون و دارید گول میزنید 3500 یعنی 3500 دیگه براش فرقی ندارن بچه سهمیه ای باشه یا عادی .. 

ن عزیزم 

تجربه داریم ک میگیم

همونطور ک خانم گفتن هس

و مثلا با رتبه ۲۰۰۰ عادی میشه پزشکی قبول شد

باید رتبت توی سهمیت ۸۰۰ باشه تا قبول شی

انشالله بگیرید سهمیه رو 

خودت بیوفتی تو مسیر متوجه میشی بدرد نمیخوره

ن عزیزم  تجربه داریم ک میگیم همونطور ک خانم گفتن هس و مثلا با رتبه ۲۰۰۰ عادی میشه پزشکی قبول ...

پس چرا کارنامه هایی که من دیدم نزدیک 20 نفر که سهمیه 5درصد داشتن و رتبشون زیر 3500 بوده همه از دم پزشکی قبول شدن ؟ 

با اینکه ته تهش رتبه ی خوبشون بدون سهمیه 5یا 6 هزار بود که با سهمیه شدن 1000..این دیگه بهترینشون و مثال زدم 

و مایی که 5 هزار یا 6 هزار اگه بیاریم بزور تعهدی قبول میشیم .

پس چرا کارنامه هایی که من دیدم نزدیک 20 نفر که سهمیه 5درصد داشتن و رتبشون زیر 3500 بوده همه از دم پز ...

کارنامه هارو ببین با ۳۵۰۰ یا حتی ۲۰۰ پزشکی قبول نمیشن

اما اره اگه رتبه در سهمیه تا ۱۳۰۰ قبولی میده شهرستان یا ازاد یا غیر کلان شهر

بعضی کارنامه هاهم الکیه برا جذب پیچ یا کسی ک ساخته

ولی مونده منطقه چند باشی

اما اره رتبت تو سهمیه هزار شه پزشکی قبولی

انشالله موفق باشی

کارنامه هارو ببین با ۳۵۰۰ یا حتی ۲۰۰ پزشکی قبول نمیشن اما اره اگه رتبه در سهمیه تا ۱۳۰۰ قبولی میده ...

ممنون عزیزم همچنین آره تازه دونستم حرف شما درسته اما تا 2000 دولتی میارن و بالاتر آزاد و اینا..‌.

😐😐😐😐هرکار دوس داری بکن ولی اونیک هداره خودشو گول میزنه تویی. یکم اطلاعاتت رو ببر بالا ب دردت میخ ...

دیگه خودمونو که نمیتونیم گول بزنیم ،به اندازه ی خودش تاثیر داره !پزشکی آزاد و شهریه پرداز و تعهدی رو میکنه روزانه ،پیرا های خوب رو میکنه پزشکی ! شهر و نوع دانشگاه های پیرا ها رو عوض میکنه !عزیزم این هیچی نیست !تاثیر داره واقعا ...ما عادیا اینو با حل یه سوال بیشتر یا کمتر فقط میتونیم تغییر بدیم ...

اینو منی میگم که اگه پارسال ۵ درصد داشتم ،نیازی نبود امسال کنکور بدم و دقیقا همینجایی که هستم الان رو میتونستم قبول بشم با رتبه ام پارسال 

منظورم از پارسال کنکور ۱۴۰۱ و امسال کنکور ۱۴۰۲ هستش !

دیگه خودمونو که نمیتونیم گول بزنیم ،به اندازه ی خودش تاثیر داره !پزشکی آزاد و شهریه پرداز و تعهدی رو ...

لایک ♥️ اونا خودشون و با 25درصد مقایسه میکنن ..خودتون و با ما عادیا مقایسه کنید و ببینید تفاوت چقده حتی شده 1000بالا پایین عدد کمیه ؟

لایک ♥️ اونا خودشون و با 25درصد مقایسه میکنن ..خودتون و با ما عادیا مقایسه کنید و ببینید تفاوت چقده ...

دقیقا ..‌.با اینکه با سهمیه مخالفم ولی به نظرم کسیم که میتونه داشته باشه این سهمیه ها رو حتما ازش استفاده کنه ،چون واقعا به نفعشه 🙃