2777
2789
عنوان

دنیای عجیبیه... بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 31 پست
 چرا؟😂 مگه بچن

🤣والا چی بگم دنبال سوژه کردن بچه ها

من خودمم بچگیم لکنت داشتم و ماهیت لکنت اینه هیچوقت درمان نمیشه و با استرس برمیگرده

خیلی رو خودم کار کردم که سوژه دانشکده نشم

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان خداروشکر، برطرف شده؟!

در 90درصد مواقع بله

باقی موارد ن 

واقعا این موضوع سرشار از فشار روحیه برام هر چند اوکیم ولی اذیتم گاهی اوقات

اصلا بهش فکر نکنید  سخت نگیرید، مشکل خاصی نیست

مسلما خیلی از چیز های سخت سختیشون رو وقتی متوجه میشید که به بطن موضوع برید در واقع از دور همه چی قابل تحمله و از نظر من روانشناسی زرده اینکه بگم چیزی نیس و همهچی حل میشه و... 

مسلما خیلی از چیز های سخت سختیشون رو وقتی متوجه میشید که به بطن موضوع برید در واقع از دور همه چی قاب ...

ببینید 

طی ۷ سال گذشته، بزرگترین مشکلات زندگی را تجربه کرده ام

مشکلات مالی، روحی، جسمانی و کاری

حال اگر در برابر این مشکلات سخت و دشوار، شانه خالی می کردم و دست رو دست می گذاشتم

الان ۵۰ درصد جایگاه گذشته رو بدست نمی آوردم 

برای همین میگم، هر چه مشکلی را سخت و پیچیده ببینید 

بر آن پیروز نمی شویم 

ببینید  طی ۷ سال گذشته، بزرگترین مشکلات زندگی را تجربه کرده ام مشکلات مالی، روحی، جسمان ...

حرفتون کاملا صحیحه

ولی چیزی که از 5سالگیمن تا 22سالگی من اتفاق افتاده در قالب روحم مثل ضربه ی مداوم اب روی سنگه که تهش این سنگه که میشکنه هر چند اب سختی نداره

روانشناس هستید؟ 

حرفتون کاملا صحیحه ولی چیزی که از 5سالگیمن تا 22سالگی من اتفاق افتاده در قالب روحم مثل ضربه ی مداوم ...

ببینید گاهی اوقات سختی های زندگی، از آدم فولاد آبدیده، می سازد 

مثل فلزی که در گرمای کوره آهنگری، تبدیل به گداخته ای از آتش می شود و سپس با چکش و پتک آهنگر، فرم خاصی می‌گیرد و سپس بعد از سرد شدن در آب و ساب و صیقل

تبدیل به شمشیر زیبا و بی همتا می شود

که می تواند، مشکلات پیش روی را ؛از هم گسیخته کند

ببینید گاهی اوقات سختی های زندگی، از آدم فولاد آبدیده، می سازد  مثل فلزی که در گرمای کور ...

حرفتون کاملا صحیحه

ولی حقیقتش چیزی که من تو این سال ها نیاز داشتم این بود بشنوم که حق دارم اگه ناراحتم از این بابت اما همیشه میشنوم که چیزی نیست

حرفتون کاملا صحیحه ولی حقیقتش چیزی که من تو این سال ها نیاز داشتم این بود بشنوم که حق دارم اگه نارا ...

بله شما حق دارید ناراحت باشید 

بنده هم در اون زمان ناراحت شدم ولی دیگه فایده و سودی برام نداشت، پس تصمیم به مبارزه با مشکلات و مواجه با چالش‌های پس از آن شدم