2777
2789
عنوان

چیکار میکنین اگه بفهمین

68 بازدید | 3 پست

اگر بفهمین هیچ کسی دوستتون نداره چیکار میکنید؟ 

لطفا نگید برات مهم نباشه 

مگه میشه مهم نباشه؟ ادم نیاز داره حداقل توسط یکی دوست داشته بشه 

وقتی بفهمید کسایی که فکر می‌کردید دوستتون دارن نه تنها نسبت بهت خنثی هستن بلکه شاید تا حدی ازت بدشونم بیاد، چیکار میکنید که حالتون خوب شه؟ 

الان حتی دیگه خودمم خودمو دوست ندارم

خیلی حس بدیه

ولی واقعا مردم دیگه وقت ندارن ب دیگران فکر کنن

اینقدر همه مشغول زندگی خودشونن که وقتی برای دوست داشتن و نداشتن باقی نمیمونه

خودتو درگیر کار و درس کن، شک نکن یه پارتنر عاطفی پیدا خواهی کرد

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی شرح حال منو گفتی ،حتی نزدیک ترین کسم ( مادرم) دوسم نداره چه برسه به بقیه حتی خدام دوسم نداره،چیک ...

چرا انقدر راحت اجازه میدین نظر دیگران روتون تاثیر بذاره؟ 

اصلا چه اهمیتی داره کسی مارو دوست داره یا نه؟ مهم اینه خودت خودتو دوست داشته باشی، هر موجودی صرف وجود داشتنش ارزشمنده، شما ارزشمندین همین طوری که هستین، خودتونو دوست داشته باشین همینطور که هستین، مهمترین عاملی که کسی دوستون نداره اینه که شما خودتون خودتونو دوست ندارین، کافیه با خودتون دوست باشین از تنهایی با خودتون لذت ببرین اونوقت میبیننی حتی هرکی بدترین چیزا هم راجع به شما بگه تاثیری روتون نخواهد داشت چرا؟ چون یه بار برای همیشه به خودتون قول دادین هرجوری که باشین خودتونو دوست خواهید داشت و خودتونو تنها نمیذارین، هرکی هرچی بگه چه تعریف و تمجید باشه چه انتقاد و ناسزا روی من هیچ تاثیری نخواهد داشت چون هر اتفاقی بیفته من عاشق خودمم