من با اینکه بی نهایت شوهرمو دوست دارم و ازدواج و آشنایی ما با عشق بود ولی اصلا گوشی شوهرمو چک نمیکنم هرچند رمز گوشیش هم بلدم و خیلی وقتا موقعیتش داشتم ک چکش کنم ولی از اینکار خوشم نمیاد، واسم مهم نیست ک خانمی با شوهرم بگو بخند کنه مهم نیس ک شوهرم ب خانمی نگاه کنه یا حتی تعریف کنه ازش ...
ولی اینجا میبینم خیلی از خانما این مسائل واسشون اهمیت داره نمیدونم شاید ب نطر خیلیا عادی نیس و من زیادی دموکراسی در زندگیم برقرار کردم ولی واقعا حساسیت ندارم روی این مسائل...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی در مورد بعضی مسائل مثل خیانت جنسی و اینا حق دارن نگران باشن
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بعضی از آقایون بیشتر باید مواظبشون بود چون ممکنه مرتکبه خطایی بشن.
موفق باشید.
گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).
نمیدونم شایدم غیرعادی باشه ولی واقعا فکر میکنم مردی ک با ی خنده پاش بلغزه همون بهتر ک بره ب درک ...
یه خنده و گفت و گو مشکلی نداره اما نوشتین از بقیه زنا تعریف کنه و نگاهشون کنه خب اینجا واقعا نمیشه هر زنی که عاشقه میدونیم که حسود هم هست و دلش میخواد کل حواس شوهرش به اون باشه نه یه زن دیگه.من ببینم شوهرم از زن دیگه داره تعریف میکنه و نگاهش رو اونه معلومه ناراحت میشم