2777
2789

چقد بدم میاد وقتی تاپیکی رده میشه تحت عنوان اینجا پزشک داریم؟ کسی رشته تاپ میخونه؟ 

یسریا کامنت میذارن پزشکان اینجا چیکار میکنن؟.. اونا انقد مشغله دارن که اصن گذرشون به اینجا نمیفته.. یا نئون مگه اونا بیکارن که بیان همچین جایی؟؟ 

نه پس ما همه بیکاریم و داریم اینجا سبزی پاک میکنیم🚶‍♀️

من هزاران بار دیدم دانشجو پزشکی.. پزشک.. دندون و هررشته ای داره میخونه و اینجام فعالیت داره.. روی خودتون برچسب نزنید همون خانوم خانه‌دار هم شغلی به اسم اداره کردنه خانه داره.. 

بعدم انقد خانوم های موفقی دیدم اینجا که جایگاه اجتماعیشون از خیلی از این رشته ها بالاتره

اینجا عمومیه و هر شخصی با هر دیدگاه و جایگاهی میتونه حضو داشته باشه 

فقط مختص بیکار ها نیست که! 

در ضمن هر شغل و رشته ای سختی‌های خودشو داره.. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

حق

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشک نیستم  ولی یکی از رشته های پیراپزشکی میخونم اگه میتونم کمکی کنم بفرما

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

دختر خاله ام پزشکه این کاربری مال اون بود تاپیکاش رو میتونید ببینید ی سریا بهش میگفتن دروغ میگی و مگع بیکاری بیای اینجا و کلا دیگه خوشش از جو اینجا نیومد من کاربری اش رو گرفتم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست