2777
2789
عنوان

شیر خوردن نوزاد فقط در خواب

195 بازدید | 2 پست

خانم های عزیز من یه دختره ۴ ماه و دو روزه دارم.از سه ماهگی دیگه سینه من نگرفت بعدشم بخاطره ریفلاکسی که داشت شیشه را کم کم بدش اومد و الان فقط توی خواب شیشه را میگیره و به محض اینکه چشماش باز بشه شیشه را پرت میکنه بیرون.

تو بیداری مجبورم با بدبختی با قطره چکون بهش شیر بدم.

کسی تجربه مشابه داشته؟

راه حلش چیه که تو بیداری شیشه را بگیره؟😢😢

به خاطر رفلاکس لعنتیه...

خودم دو ماه درگیر شیر نخوردن پسرم بودم...از ۵ ماهگی بهتر شد یکم ولی در کل کم شیر میخوره...

تو فضای تاریک و اروم و خنک بهش شیر بده وقتی میخوای شیر بدی با جغجغه ای چیزی حواسش و کامل پرت کن بعد بهش شیر بده...

وزن کم نکرده؟پسر من هیچی تو اون دوماه اضاف نکرد...

الان تازه از اون مرحله رد شدیم دندون در اوردن شروع شده تب و بی قراری شدید...

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.