2777
2789

سلام خانما عرق رازیانه و اب وزرد چوبه هم خوردم تاثیر نداشته تنبلی تخمدان هم دارم .اگه تجربه ای دارید میشه بگید مجردم هستم .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالتون پریود میشید کسی نیست ؟

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

عزیزم تنبلی تخمدان با عرقیات و دمنوش حل نمیشه.میری دکتر زنان.با دارو و چند تا دونه قرص یه راهکار اساسی میده بهت.ضمن اینکه این دمنوش ها در دوز زیاد که شما میخوری،کلی عوارض داره.طبع بدنت ب هم میخوره جوش میزنی و تعادل هورمونیت رو از دست میدی.یه دکتر برو خودتو خلاص کن.

وسرانجام ، عشق برنده است...❤️
زعفرون دم کرده

خوردم ولی هیچ 

عزیزم تنبلی تخمدان با عرقیات و دمنوش حل نمیشه.میری دکتر زنان.با دارو و چند تا دونه قرص یه راهکار اسا ...

قبلا خیلی دکتر رفتم دو سال بود خوب بودم ولی الان ۳ ماهه پریود نشدم ولی تحرک نداشتم این ۳ ماه .

قبلا خیلی دکتر رفتم دو سال بود خوب بودم ولی الان ۳ ماهه پریود نشدم ولی تحرک نداشتم این ۳ ماه .

سه ماه که خیلی زیاده!!!!!!!!رحمت داغون میشه اگه پریود نشه.ببین دکترتو عوض کن پیگیری حتماااااا.چون این درجه از تنبلی در آینده ک‌ انشالا ازدواج کردی میتونه شانس مادرشدن رو ازت بگیره.لطفا خیلی برات مهم باشه.یه دکتر بهتر برو

وسرانجام ، عشق برنده است...❤️