ترو خدا هر کاری میکنی دمنوش و اینا نخور که هم. برای جنین خیلی ضرر داره هم باعث ادم سرویکس و عدم پیشرفت میشه
🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر نظر من رو میخوای نخورید،چون درد های کاذب و بی فایده رو زیاد میکنه
🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️
نمیخواد اصلاً مهم نیست که، بچه خودش میاد به وقتش، نگران نباش، قشنگ به وقتش میاد، خیلی هم استرس نداشته باش، حالا درسته طبیعی خیلی مزیتها داره، ولی شاید به صلاحت نیست، خودت و بچه رو بسپار به خدا و خیلی هوشیار و مراقب باش امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی و کوچولوی قشنگت رو صحیح و سلامت بغل کنی
ان شاءالله❤ دکترم گفت ۴۰هفتت پر شد برو بیمارستان بستری شو. خیلی میترسم اذیتم کنن.
نه اصلاً، نگران نباش، نهایتاً بهت یه آمپول فشار میزنن نیومد سزارین میشی اصلاً استرس نداشته باش قشنگ به روتیم زندگیت ادامه بده کارهات رو بکن، و بهش خیلی فکر نکن دیدی وقتی خیلی به یه چیزی فکر میکنی نمیشه تا از فکرش میای بیرون یه دفعه میبینی که همه چی جور میشه و اتفاق می افته نگران نباش همه چی خیلی خوب پیش میره