2777
2789
عنوان

درد زایمان😢

132 بازدید | 13 پست

خانوما چیکار کنم درد زایمان بگیره؟

۲۶وقت زایمانمه.

فقط درد کاذب.

۲ سانت باز شده دهانه ی رحمم

همه کارم میکنم،پیاده روی،پله نوردی،ورزش لگن،رابطه.

فقط دمنوش نخوردم

✨الحمدلله کما هو اهله✨

ترو خدا هر کاری میکنی دمنوش و اینا نخور که هم. برای جنین خیلی ضرر داره هم باعث ادم سرویکس و عدم پیشرفت میشه

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت زعفرون بخورم ولی میترسم

اگر نظر من رو میخوای نخورید،چون درد های کاذب و بی فایده رو زیاد میکنه

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

نمیخواد اصلاً مهم نیست که، بچه خودش میاد به وقتش، نگران نباش، قشنگ به وقتش میاد، خیلی هم استرس نداشته باش، حالا درسته طبیعی خیلی مزیتها داره، ولی شاید به صلاحت نیست، خودت و بچه رو بسپار به خدا و خیلی هوشیار و مراقب باش
امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی و کوچولوی قشنگت رو صحیح و سلامت بغل کنی

نمیخواد اصلاً مهم نیست که، بچه خودش میاد به وقتش، نگران نباش، قشنگ به وقتش میاد، خیلی هم استرس نداشت ...

ان شاءالله❤

دکترم گفت ۴۰هفتت پر شد برو بیمارستان بستری شو.

خیلی میترسم اذیتم کنن.

✨الحمدلله کما هو اهله✨
ان شاءالله❤ دکترم گفت ۴۰هفتت پر شد برو بیمارستان بستری شو. خیلی میترسم اذیتم کنن.

نه اصلاً، نگران نباش، نهایتاً بهت یه آمپول فشار میزنن
نیومد سزارین میشی
اصلاً استرس نداشته باش
قشنگ به روتیم زندگیت ادامه بده
کارهات رو بکن، و بهش خیلی فکر نکن
دیدی وقتی خیلی به یه چیزی فکر میکنی نمیشه تا از فکرش میای بیرون یه دفعه میبینی که همه چی جور میشه و اتفاق می افته
نگران نباش
همه چی خیلی خوب پیش میره

نه اصلاً، نگران نباش، نهایتاً بهت یه آمپول فشار میزنن نیومد سزارین میشی اصلاً استرس نداشته باش قشنگ ...

ممنون عزیزم بابت دلگرمیت😘❤خدا خیر بده بهت🌷

✨الحمدلله کما هو اهله✨
دکتر گفت زعفرون بخورم ولی میترسم

اگه بخوری بچه مدفوع می‌کنه گول نخوری 

من سر دخترم خوردم مدفوع کرد 

خواهرم هم چند روز پیش با زعفران زایمان کرد بچه اش توی شکمش مدفوع کرده بود و چشم دخترش خیلیییی قرمز بود از مدفوع