2777
2789
عنوان

دیشب یه اتفاق عجیبی افتاد بیاین کمک ببینم نظر شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 74 پست
نه سرچ کرده بالا اومده من بودم یواشکی بلاکش میکردم بعد دوباره یه هفته بعد چک میکردم ببینم انبلاک کر ...

دراز کشیده بود رو تخت ، من پایین تخت نشسته بودم ، برگشتع گفته برو قران بیار دست بذارم رو قران که بهت بگم من سرچش نکردم .. منم دیگه چیزی نگفتم و دراز کشیدم 

حالا امروز برام پول زده و پیام داده منم هموز جواب پیامشو ندادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی ازرو کنجکاوی ک ببینه طرف چکار میکنه و حسی بهش نداره و رابطه ای باهم ندارن مخصوصا که پیجش پابلی ...

دقیقا منم همین فکر رو میکنم ، ولی ته دلم حسودیم میشه

عشق واقعی فراموش نمیشه عزیزم اسمش روشه عشق مثه عشق ب پدر ومادر وفرزند پس اگه فراموش کردی بدون از رو ...

آفرین خیلیا فکر میکنن اولین دلبستگیشون عشق بوده و بعد راحت فراموش میکنن میگن دیدی عشق هم راحت فراموش میشه اما غافلن که اگه عاشق بشی هرگز از یادت نمیره.

من خالم اسمش پروانست خیلییییی ماشالله چاقه خیلی

پروانه ی پرباریه خالت😁خدا حفظشون کنه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
دراز کشیده بود رو تخت ، من پایین تخت نشسته بودم ، برگشتع گفته برو قران بیار دست بذارم رو قران که بهت ...

حساس نباش اگرم بوده ازرو کنجکاوی بوده ن خیانت برو خودت بدون اینکه بهش بگی بلاکش کن و دیگه راجبش صحبت نکن حدود ۱ ماه بعد دوباره چکش کن 

اونوقت شکت برطرف میشه 

حالا چقدر پول زده؟؟؟؟اگه زیاد باشه شک برانگیزه.مردا تا یکاری نکنن باج نمیدن😐

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
حالا چیکار میکنن ک میگی بهم توجه نشون میدن؟

میومد کنارم می ایستاد ، یه بار رفته بودیم دنبال دوست خانوادگیمون ، همینکه خانومش تو ماشین نشست اومده در ماشینمونو باز کرد و مسخره بازی بعد بست😐

شوخی میکنم اسی ،حال و هوات عوض بشه،به دل نگیری 

آدمی که خیانتکار باشه هزارتا راه هست تا باهاش ارتباط بگیره مخصوصا که فامیلم هستن ..پس بد به دلت راه نده گلم..

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ببین عزیزم منم شوهرم قبل از من و حتی 1سال بعد ازدواج فهمیدم هنوز با دوست دخترش در ارتباطه  منم به دختره زنگ زدم و پاشو قط کردم با اینکه شوهرم فهمید ولی بحثو ادامه ندادم و گفتم هر وقت خواستی این کارو باهام کنی خبرم کن بلکل از زندگیت برم

بعد از اون یه روز اومد برام تعریف کرد از گذشته و دوست دختراش از خصوصیات رفتاری و......  

شاید بگین کارش اشتباه بوده ولی بهترین کاری بود که کرد الان فک نمیکنه من زنشم بیشتر مثل 2تا دوستیم باهم چون وقتایی که مثلا میگفت از فلان دختر تو محلمون خوشم میومد میگفتم ای احمق خب چرا شماره ندادی بهش و.... 

یعنی حس میکردم مثلا برادر شوهرم داره برام تعریف میکنه نه شوهرم الان اگر شوهرت اومد چیزی رو برات تعریف کنه فقط کنارش باش قضاوتش نکن که بینتون جدال راه بیوفته

بیدارش کردم و خیلی اروم ازش توضیح خواستم ، چون همون شب عکس دونفره امون رو گذاشته بود و زیرش یه متن ع ...

حتی اگه سرچ هم کرده باشه ممکنه از روی کنجکاوی بوده

خیلی وقت ها شده منم اسم پسرهای کارشناسی مون رو سرچ کردم ببینم الان چیکار میکنن. دلیل نمیشه حس خاصی باشه یا حتما بخواد ایجاد بشه.

خیلی بستگی به پیشینه رفتاری شوهرت داره. اگر چیز خاصی ازش ندیدی بیخودی کش نده

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
دقیقا منم همین فکر رو میکنم ، ولی ته دلم حسودیم میشه

به چی حسادت میکنی؟

همسرت کنارشما میخوابه براشما کادو میخره و قربون صدقه شما میره

گذشته ادمارو که نمیشه پاک کرد مهم این اون گذشته باعث نشه زندگیتون دچار تلاطم و طوفان بشه

پیش میاد خانم یا اقا طلاق بگیرن یا همسرشون فوت کنه مجدد ازدواج کنن ما همه انسانیم مغزمون که شست و شو داده نمیشه ادمای گذشته زندگی رو ازیاد ببریم

منم ازرو کنجکاوی خ کارا میکنم اما خیانت مصمونش خیلی فرق داره پشت خیانت احساس هس!!!!!

پیچ کسیو ک زیاد سرچ کنی یا چک کنی یا هر چی  اولین پیج میاد بالا متاسفانه

افرین منم همینو میگم .. چون تو پیج خودم حرفp  رو تایپ کردم اصلا اکانت اون دختره نیومد