2777
2789
عنوان

دیشب یه اتفاق عجیبی افتاد بیاین کمک ببینم نظر شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 74 پست
عزیزم اندکی صبر پیشه کن شاید نکته ای داره 

چشم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بیدارش کردم و خیلی اروم ازش توضیح خواستم ، چون همون شب عکس دونفره امون رو گذاشته بود و زیرش یه متن عاشقانه نوشته بود منم رفتم تو پیجش که ببینم کیا لایک کردن و از این داستانا .. که یهو این حرکتو زدم 

اونم گفتع نه بابا من اصلا پیجشو سرچ نزدمو خودش یهو بالا اومده و این چیزا .. میشه بنطرتون چنین چیزی؟؟؟؟ این همه ادم چرا باید پیج این خانوم اولین نفر بیاد بالا اخه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاقه ها مشکلی ندارین با این قضیه؟؟؟

پروانه چاقم داریم مگه؟ پروانه ها معمولا لاغرن خیلی، فوت کنی جونشون درمیاد

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
ببین یسریا میگن عشق اولو هیچوقت نمیشه فراموش کرد،ولی من بشخصه ۱۲ساله که به اون پدرسوخته فکرم نمیکنم ...

عشق واقعی فراموش نمیشه عزیزم اسمش روشه عشق مثه عشق ب پدر ومادر وفرزند پس اگه فراموش کردی بدون از رو بچگی بوده که فک میکردی عشقه

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار
همین ک میدونی ۱۲ سال از اون رابطه گذشته یعنی فراموش نمیشه

نه خب ۱۲ ساله ازدواج کردم،دیگه میدونم از کیِ باهاش نبودم دیگه😂

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بیدارش کردم و خیلی اروم ازش توضیح خواستم ، چون همون شب عکس دونفره امون رو گذاشته بود و زیرش یه متن ع ...

نه سرچ کرده بالا اومده

من بودم یواشکی بلاکش میکردم بعد دوباره یه هفته بعد چک میکردم ببینم انبلاک کرده یا نه

خب معلوم نمیاد بگه سرچ کردم شما از یه قاتلم بپرسی ادم کشتی میگه نه

ببین یسریا میگن عشق اولو هیچوقت نمیشه فراموش کرد،ولی من بشخصه ۱۲ساله که به اون پدرسوخته فکرم نمیکنم ...

اره چون خودمم یادمه زمانی که ۱۴ یا ۱۵ سالم بوده از یکی خیلی خوشم میومدع اما حالا که دارم فکر میکنم اصلا حسی ندارم و میدونم مال بچگی بوده .. واسه همینه که زیاد گیر نیستم رو این قضیه.. ولی اینکه چرا تو اوین سرچ اینستاش ، پیج اون دختره اومده برام عجیبه

پروانه چاقم داریم مگه؟ پروانه ها معمولا لاغرن خیلی، فوت کنی جونشون درمیاد

من خالم اسمش پروانست خیلییییی ماشالله چاقه خیلی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نه سرچ کرده بالا اومده من بودم یواشکی بلاکش میکردم بعد دوباره یه هفته بعد چک میکردم ببینم انبلاک کر ...

دقیقا.....گل گفتی آی گل گفتی 

مثل یه بلبل گفتی 

بهترین کار همین بود که شما گفتی قشنگ میشد فهمید چخبره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
حالا نکته اینجاست که دیشب رفتع بودم اینستاگرام شوهرم تو قسمت سرچ خیلی یهویی کلمه p رو تایپ کردم اولی ...

اسی شوهرت پیج پروانه رو چک میکنه، حالا اینکه فقط کنجکاوه یا واقعا بهش فکر میکنه چیزی نیست که صرفا از طریق این نشونه بشه بهش پی برد، باید شناختش، آدما همه همدیگه رو چک میکنن، شاااااید بخاطر کنجکاوی بوده فقط، شایدم نه، از رفتاراش باید به این موضوع پی برد، واکنش هاش وقتی حرف اون طرف میشه، برخوردش باهاش و..

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
اره چون خودمم یادمه زمانی که ۱۴ یا ۱۵ سالم بوده از یکی خیلی خوشم میومدع اما حالا که دارم فکر میکنم ا ...

گاهی ازرو کنجکاوی ک ببینه طرف چکار میکنه و حسی بهش نداره

و رابطه ای باهم ندارن مخصوصا که پیجش پابلیک