2777
2789
عنوان

دیشب یه اتفاق عجیبی افتاد بیاین کمک ببینم نظر شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 74 پست
بیدارش کردم و خیلی اروم ازش توضیح خواستم ، چون همون شب عکس دونفره امون رو گذاشته بود و زیرش یه متن ع ...

نه نمیشه اصلا 

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین منم همینو میگم .. چون تو پیج خودم حرفp  رو تایپ کردم اصلا اکانت اون دختره نیومد

ببین دیگه کشش نده چیزی رو هم نخواه اثبات کنی شما هشداربهش دادی

ک حتی کنجکاویش ناراحتت میکنه اگه تکرار کرد برخورد جدی بکن 

بیدارش کردم و خیلی اروم ازش توضیح خواستم ، چون همون شب عکس دونفره امون رو گذاشته بود و زیرش یه متن ع ...

یه چیزی هست که شنا از تو وجود همسرتون متوجه نیشی اونم واکنشش به جنس مخالفه حالا درجه اون واکنش و باید تو این چهارسال بفهمی 

حتی اگه سرچ هم کرده باشه ممکنه از روی کنجکاوی بوده خیلی وقت ها شده منم اسم پسرهای کارشناسی مون رو س ...

کلا پاکه پاکه ، واسه همین گفتم که رنگش پرید .. خیلی هم منو دخترمو دوست داره .. اینو کلا همه میدونن .. ولی ابنکه سرچش کرده و اوین نفر پیج پروانه اومده حالمو گرفت

به چی حسادت میکنی؟ همسرت کنارشما میخوابه براشما کادو میخره و قربون صدقه شما میره گذشته ادمارو که ن ...

قبول دارم حرفتو ، چون خودمم از رو کنجکاوی خیلی ها رو سرچ کردم .. ولی همونطور که گفتم انگار حالم گرفته شد

کلا پاکه پاکه ، واسه همین گفتم که رنگش پرید .. خیلی هم منو دخترمو دوست داره .. اینو کلا همه میدونن . ...

خب همه که گفتن از سر کنجکاوی بوده .اگه دوستت داره دیگه ولش کن و زندگیتونو تلخ نکن.

ببین دیگه کشش نده چیزی رو هم نخواه اثبات کنی شما هشداربهش دادی ک حتی کنجکاویش ناراحتت میکنه اگه تکر ...

مرسی عزیزم دقیقا تو فکرمه همین کار رو بکنم

خب همه که گفتن از سر کنجکاوی بوده .اگه دوستت داده دیگه ولش کن و زندگیتونو تلخ نکن.

اره حتما ، مرسی واقعا اروم شدم با حرفاتون

ببین عزیزم منم شوهرم قبل از من و حتی 1سال بعد ازدواج فهمیدم هنوز با دوست دخترش در ارتباطه  منم ...

عزیزم کارتون اشتباهه نباید قبح این حرفا رو بریزید زندگی شما و خونتون حرمت داره حفظش کنین

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
چشم 

پرفروغ

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....