2777
2789

هر چی میگذره بیش تر از ازدواج پشیمون میشمانگار از چاله افتادم تو چاه یه مشکل داشتم الان شده هزار تا مشکل شما هم همین نظر رو دارین؟چن تا تون برگردین عقب ازدواج نمیکنین ؟ تازه مزدوجا جواب ندن چون اکثرا گل و بلبله براشون

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه

منم مشکلام بیشتر شده ولی باز ازدواج میکنم با همین مرد ۱۲ ساله 

چون میدونم مشکلات تو مجردی کم نیستن ما زیاد روبرو نمیشیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش ساله ازدواج کردم 

نه عزیزم دارم توی زندگی هم میسازم هم ساخته میشم 

خیلی بهتر شدم 

خود جدیدمو خیلی بیشتر دوست دارم 

برگردم عقب سعی میکنم زودتر با شوهرم آشنا بشم و ازدواج کنم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بعد از ۱۹سال زندگی برگردم عقب باز ازدواج میکنم با همین مرد باهمه ی بد و خوبش به همون سبک که ازدواج کردم و به جای عروسی رفتیم سفر خارج از کشور

درکل همین مسیر رو میرم حالا شاید یک جاهایی یکم تغییر کنه ولی مسیر همینه.  

من صد در صد ازدواج میکنم با شوهرم ولی یه سوالی که دارم اینه مشکلتون جیه؟مطمئنی خودت واقعا همه جیو رعایت میکنی و باعث ارامش همسرتی؟یکی از اقوام هشت همیشه میناله که شوهرم فلان و بهمانه و خودمو با ازدواج بدبخت کردم ولی اگر بدونی شوهرشو چه بیچاره کرده با کاراش و هرکی جای شوهره بود هزار بار طلاقش میداد

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
۵ساله ازدواج کردم روزبه روزبیشترعاشق همدیگه میشیم برگردم عقب بازم شوهرموانتخاب میکنم

خوشبخت باشید بمونید برا هم

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه

پانزده سال قبوله؟

با همه فراز و فرودها و سختی ها و مشکلاتی که بوده خانواده ای که دارم با ارزش ترین داراییم هست ، متاهلی خوب از مجردی خوب بهتره  ، انتخابت اشتباه بوده وگرنه تاهل بد نیست 

عزیزم باورت میشه این مشغولی های ذهن تمومی نداره...حتی اگه مجردبودی یا حتی زن ی نفر دیگه بودی ...پس ما باید سعی کنیم زندگی راسخت نگیریم...بذاریم با بیخیالی تمام بگذره....سعی کن راهی پیداکنی ک ی کم اروم بشی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....