2777
2789
عنوان

همه متاهلایی که چن ساله زندگی میکنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 33 پست
شش ساله ازدواج کردم  نه عزیزم دارم توی زندگی هم میسازم هم ساخته میشم  خیلی بهتر شدم  ...

هم میسازم هم ساخته میشم 

چه قشنگ 🌟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صد در صد ازدواج میکنم با شوهرم ولی یه سوالی که دارم اینه مشکلتون جیه؟مطمئنی خودت واقعا همه جیو رع ...

بله مطمینم .قبول کن گاهی وقتا مردا مقصرن 

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه

هر مشکلی به جز خیانت قابل حله 

اگر که دو طرف همدیگر رو دوس داشته باشن و بخوان تغییر کنن

من ۱۲ ساله ازدواج کردم ولی هنوز همسرمو دوست دارم 

عشقی که داشتیم هیچ وقت قدیمی نشد واقعا

هدف داشتن و زندگی رو بهم یاد داده 🩷

پانزده سال قبوله؟ با همه فراز و فرودها و سختی ها و مشکلاتی که بوده خانواده ای که دارم با ارزش ترین ...

درست میگی .من چشم بسته عمل کردم برای فرار از یک مشکل

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه
من صد در صد ازدواج میکنم با شوهرم ولی یه سوالی که دارم اینه مشکلتون جیه؟مطمئنی خودت واقعا همه جیو رع ...

دور از جون استارتر تو همین سایت هم از این خانوما هستن میاد کلی ناله و زاری که شوهرم این حرف و زد اون کار و کرد بعد از ۳صفحه میگه من اول فلان حرف و زدم که اونم جواب داد حالا ناراحتم که جواب داده چیکار کنم تنبیه بشه؟🤣 

هم میسازم هم ساخته میشم  چه قشنگ 🌟

🙂😍❤️

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

من ده ساله متاهلم، قبلشم هفت سال دوست بودیم. مسأله اینه که آدم هرچقدر بیشتر بتونه خودشو با شرایط تطبیق بده، بیشتر می‌تونه از زندگیش لذت ببره. عدم سازگاری با شرایط آدمو چه مجرد و چه متأهل ناراضی می کنه و فشار و استرس به شخص وارد می کنه. من اگر برمیگشتم بازم ازدواج می کردم با همسرم. ایشون یه بخش عمده از مراحل رشد من هستن و از کنارشون بودن چه خوب و چه بد لذت میبرم 

دور از جون استارتر تو همین سایت هم از این خانوما هستن میاد کلی ناله و زاری که شوهرم این حرف و زد اون ...

نه عزیزم تفاوت سنیمون زیاده اون حرفامو نمیفهمه تحقیرم میکنه به چشم یه بچه بی عقل میبینه 

نه عزیزم تفاوت سنیمون زیاده اون حرفامو نمیفهمه تحقیرم میکنه به چشم یه بچه بی عقل میبینه 

عزیزم دور از جون گفتم منظورم شما نبودی 

کاش دختر بچه‌های ۱۸_۱۹ساله که از ازدواج با اختلاف سنی بالا دفاع میکنن و حنجره خودشون و پاره میکنن که بگن مرد سن بالا خوبه عاقله...بخونن ببینن چه آسیبی داره 

دور از جون استارتر تو همین سایت هم از این خانوما هستن میاد کلی ناله و زاری که شوهرم این حرف و زد اون ...

دقیقا،من نمیگم مردا مقصر نیستن چرا مرد بد هم کم نداریم ولی خیلی زنا هم واقعا طرف مقابلشون رو درک نمیکنن و فقط خواسته های ایناس که باید انجام شه

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 

سلام،آقا هستم.

هیچی توی زندگی ۱۰۰ نیست.

همه ی ما در بهترین شرایط و آرمانی ترین حالت ۶۰ یا ۷۰ هستیم.

اون ۳۰_۴۰ درصد باقیمانده هم مشکلات و موانعی زندگیه،که باید باهاشون تا آخر عمر پنجه در پنجه باشی.

حریف بعضیاشون نمیشی اما پشت بعضیاشون رو به خاک می رسونی.بعد اونجاست که بلند میشی و به خودت میگی:دستمریزاد،گل کاشتم، دوم گرم.

این زندگیه.

زندگی شیرینی است،هم میرود 

گرچه تلخی آید،اما میرود 

زندگی زیباست با خوب و بدش 

زندگی سیبی است خوردن بایدش