یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر خودش هم عزیزه چه برسه به نوش شاید چون اون مادربزرگ پدر بزرگ ها دخترشونو خیلی دوست داشتن
منکه اینجا بیشتر شنیدم میگن نوه پسری
از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز بهر دنیا غم مخور. گفتمت چون دُر حدیثی گر توانی داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم سو به سو ناگهانش یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری دسم داد بد شری اسم داد...😄 اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋
اره چون میگن از دختر خودمونه خونش به ما میکشه ولی پسری ها از زن غریبه ان
(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
خونواده همسر خودم کلا هم مادرشوهرم نوه های دختری رو بیشتر دوست داره و هم اینکه دخترانش هم مثل خودش هستن مثلاً دیدم توی عروسی خواهرزاده شش برابر بیشتر از. عروسی برادرزاده هدیه دادن
نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای
نوه دختری چون از دختر خودشون بدنیا میاد عزیزتره چون خون میجوشه ولی نوه پسری مادرش یه زن دیگه هست به طرف خانواده مادرش میکشه ربطی به روست داشتن عروس نداره
(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
اره . قدیما نوه پسری رو دوس داشتن . بچه پسرو بیشتر میرسیدن. الان عوض شده . بچه دخترو میرسن بعد ازدواج ساپورتش میکنن . نوه دختری رو دوست دارن . چون قدیم مردسالاری بود .مرد تو خونواده حرف اول و اخرو میزد الان عوض شده زنه خونه تعیین کنندست از قدیم هم زنها از عروس بدشون میومد دیگه به بجه اش هم ارزشی قائل نمیشن
چون بچها همیشه به سمت خانواده مادرشون کشیده میشن یعنی منه مادر ناخودآگاه بیشتر بچهامو میبرم خونه مامان ِخودم و خیلی کم خونه مادرشوهرم.براهمین خب مادرشوهرم حق داره بچه ی منو کمتراز بچه ی دخترش که بیشتر پیششه دوس داشته باشه