2777
2789

سلام خواهرای گلم

خواهرم آرنجش محکم خورد تو سینه ام(غده پستانی) الان حدود دوهفته است که بزرگ تر و سفت تر از سینه چپم هست و گاهی تیر میکشه و یه ذره که فشار میدم یا به سمت راست میخوابم،درد میکنه..

تا حالا پیش اومده برای شما؟

من باید چکار کنم؟

باید پیش کدوم دکتر برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم همینجور شد دستش خورد اما یادم نی با نشت بود یا همینجور دستش خورد

اشتباهی)))

تا یکسال درد میکرد تکون ک میخوردم یا موقع خواب دردداشت

اما بعدش رفع شد

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍

ماموگرافی سونو مخصوص سینه فک کنم باشه

سونوگرافی معمولی از سینه نمیگرن

برو دکترزنان هم نگاهش کنه هم واس برطرف نگرانیت بکو برات تو دفترچه بنویسه بری انجام بدی

اصلا نرفتی دکتر؟ خودش خوب شد؟

اره اصن نرفتم

سینه خودش حساسه یه ضربه یا چیزی بش بخوره خیلی طول میکشه خوب بشه

البته من متاهلم و چون بچه شیردادم  قبل ضربه بخاطر اون شیر که توشه همیشه دردای خاصی داره

اما اون ضربه بیشترش کرد

ولی دکترنرفتم کم کم خوب شد

اما اگر ضربه تو محکم بود و دلنگرانی برو

من ۶ماه طول کشید تا دردش کمتر کمترشد

خیلی دیر درد سینه کم میشه

البته نوع ضربه فرق واره

من شوهرم خواست کتکم بزنه جام ک عوض کردم یهو رفتم عقب دستش خورد تو سینم تو شاید ارنج چیز ساده زودترخوب شی

اره اصن نرفتم سینه خودش حساسه یه ضربه یا چیزی بش بخوره خیلی طول میکشه خوب بشه البته من متاهلم و چو ...

الهی خدا یه نی نی خوشگل و مهربون(مثل خودت) بهت بده عزیزم.ممنون که جواب دادی❤️🙏🏻