پونه_پونه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1134 عنوان مثلا خنگا رفتم ده میلیون دادم پارسیان خریدم 477 بازدید | 39 پست اصلا تحقیق نکردم سرمایه گذاری مناسبی هست یا نیست. مستقیم رفتم خریدم. تازه اصلا معلومم نیست تقلبی باشه نباشه. حس میکننم ده میلیون رو ریختم تو جوبانقد ار دست خودم حرص میخورم 1402/10/24 | 10:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6841 ن بابا طلا داره گرون میشه نترس حالا چرا تقلبی باشه؟مگه از طلافروشی نخریردی خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
پونه_پونه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1134 مگه از طلافروشی نگرفتی؟ چرا طلا فروش بود. اما بعدا بهم گفتم طلای دست دوم بهتر از پارسیانه
پونه_پونه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1134 ن بابا طلا داره گرون میشه نترس حالا چرا تقلبی باشه؟مگه از طلافروشی نخریردی چرا از طلافروش خریدم. اما میگم شاید اصلا سود نکنم. کاش طلای دست دو میخریدم. این یکم ریسکی شد
۳۳۸narjes عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 2167 این افسردگی بعد از خریده نگران نباش برا پس انداز مخصوصا طولانی طلا خوبه خدایا شکرت🩷
پونه_پونه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1134 ربع سکه نگرفتی چرا مگه تو طلا فروشی تقلببیم میدن نمیدونم حالا تقلبی باشه یا نه. اما اگه شانس منه میشه فکر کردم پارسیان بهتره. اجرت نداره معلوما
پونه_پونه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1134 این افسردگی بعد از خریده نگران نباش برا پس انداز مخصوصا طولانی طلا خوبه حالا نمیخام سود کنم. همون قیمت خودش فروش بره بعدا خوبه تقلبی ام نباشه
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 55459 عزیزم پارسیان براپولهای خوردوریزخوبه ۱۰میلیون چندگرمی خریدی؟همون لحظه بهش میگفتی چرا زودتر نگفتی اینوبگیر دست دوم بده بهم یاهروقت اوردی میام ازت میگیرم خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پونه_پونه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1134 عزیزم پارسیان براپولهای خوردوریزخوبه ۱۰میلیون چندگرمی خریدی؟همون لحظه بهش میگفتی چرا زودتر نگفتی این ... آره اشتباه کردمبه نظرت ببرم بهش بگم، طلای دست دوم بده قبول میکنه؟
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 55459 آره اشتباه کردم به نظرت ببرم بهش بگم، طلای دست دوم بده قبول میکنه؟ فک نکنم قبول کنه.چقدازت سودگرفته؟چندگرمی خریدی؟ اگه هم قبول کنه بازم خودش سودمیکنه ومیشه تعویض که شماضررمیکنی خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پونه_پونه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1134 فک نکنم قبول کنه.چقدازت سودگرفته؟چندگرمی خریدی؟ اگه هم قبول کنه بازم خودش سودمیکنه ومیشه تعویض که شم ... پلاکای کوچولو نیم و یک و نیم گرمی و اینطوری کوچولو کوچولوجمعه خریدم. ده و خورده ای کمی داشت که اون خوردشو گفت نمیخام. نمیدونم دقیقا خودش چقدر سود کرد
مامان_امیر؟؟؟؟ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 7961 فک نکنم قبول کنه.چقدازت سودگرفته؟چندگرمی خریدی؟ اگه هم قبول کنه بازم خودش سودمیکنه ومیشه تعویض که شم ... تازه موقع خرید دست دوم هم باید حداقل ۵ درصد سود بدی،میشه دوتا ضرر