سلام من هنوز نه ولی خب یه مدت دیگه این تصمیم رو دارم قبلش باید وزنم رو بیارم رو ۶۰کیلو تا توی دوران بارداری زیاد چاق. نشم بعد زایمانم خاستم ببینم قبل اقدام چه کار هایی باید بکنیم آزمایش و اینا اینجور چیز ها من هیچ اطلاعی ندارم ممنون میشم کمکم کنید اگر تجربه ای دارید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتمابرودکترزنان یه سری آزمایش برات مینویسه که اگه باردارشدی مشکلی برات پیش نیاد واگه موردی توی آزمایشات بود اول اونو رفع میکنه بعد باخیال راحت اقدام کن
برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️
دکتر زنان برو معاینه بشو یه تست پاپ اسمیر هم بده بعد اگه عفونت نداشتی اقدام کن اگه زیر ۳۰ سالی یکسال باردار نشی طبیعیه اما اگر بالای ۳۰ هستی ۶ماه اقدام طبیعیه .
🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️