2777
2789
عنوان

کمک به مادری که درمانده شده است.

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 40 پست
گذاشتم جلوش .نمی‌خورد.غذا ه میذارم براش خیلی هم کثیف کاری میکنه و خودش میخوره. ولی فقط بازی میکنه با ...

اشکال نداره کم بخوره اصلا نخوره بازی کنه شما از شش ماهگی تا یک سالگی باید غذا خوردن رو یادش می‌دادی حالام نگران نباش کثیف بشه تمیز می‌کنی یبار دوبار تمیز کنی بهتر تا دنبالش باشی  اصلا دنبال بچه با ظرف غذا را نیوفت خودش گرسنه باشه میخوره بزار جلوش بیا کنار ،مستقیم نگاه نکن ولی حواست باشه زمان بهش بده بگو تا مثلا ۲۰دقیقه دیگه خوردی که هیچ نخوری جمع میکنم تا وعده بعدی خودت می‌دونی  چندبار مقتدر پیش برو درست میشه 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خونت دوربین بزار و رفتار پرستارش رو چک کن. اول مطمئن شو در نبودت هم خوبه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
تو خونت دوربین بزار و رفتار پرستارش رو چک کن. اول مطمئن شو در نبودت هم خوبه

دوببین داریم.

پرستارش پزستار بچه همکارم بوده.خیلی راضی بوده.

مادرشوهرم هم پایین خونمون هست‌

میگه خیلی باهاش خوبه و بازی میکنه 

چقدر بد تربیتش کردی  غذای میکس تا قبل درآورد دندون می‌دادی بعدش باید غذا رو یکمی له میکردی میز ...

ننیدونم.فکر نمیکنم.باید ببرم پیش روان پزشک 

آخه تو کلاس ها و تو جمع خوبه‌قابل قبول هست رفتاراش.یعنی بهتر از تو خونه هسن.

ممنون

خواهش 

من دوتا بچه ام مثل بچه شما بودن 

خصوصا بچه اولم یعنی هرکی میدید من چقدر سرو کله میزنم تمیز کاری میکنم باهاش حرف میزنم و... می‌گفت ولش کن چی حوصله ای داری بده ساکت بشه و.‌. هیچ کس حق دخالت نداشت نمیزاشتم دخالت کنن حتی زمان تنبیه که اسباب بازی نمیدادمش مادرمم  نمیزاشتم برداره بده اینم گریه میکرد صداشم بلند منم نگاش میکردم حالا دلمم می‌سوخت ولی میگفتم تربیتش مهم تره  گاهی از گریه می‌خوابید سه چهار بار دید نمیشه دیگه گریه نکرد بعد که بزرگترشد همه میگفتن دمت گرم چقدر خوب پیش رفتی 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
خواهش  من دوتا بچه ام مثل بچه شما بودن  خصوصا بچه اولم یعنی هرکی میدید من چقدر سرو کله م ...

چقدر خوب .آفرین من خیلی مستاصل ام .خصوصا اینکه غذای جامد فقط برنج و ماکارونی و جوجه میخوره.و یکم میوه.واقعا نمیدنم چی کار کنم.

چقدر خوب .آفرین من خیلی مستاصل ام .خصوصا اینکه غذای جامد فقط برنج و ماکارونی و جوجه میخوره.و یکم میو ...

باید خیلی صبور باشی و در کنار محبتی که به بچت داری و نشونش میدی بهشم یاد بدی چجوری باشه نگران نباش همونایی که میخوره رو درست کن بزار جلوش قشنگ یاد بگیره بخوره بعد کم کم که جایگاه شمارو درک کرد بقیه چیزا رو هم میخوره 

نزار به هیچ وجه دست بلند کنه نگو بچه ی نفهمید حالا اشکال نداره سنی نداره و...

دخترم همین سنا بود خیلی پیله میکرد چیزی بخرم براش هر چی دیده منم پیله که میکرد اگه کل خیابون بهمون نگام میکردم نمیخریدم یبار بغلش کردم از خیابون رد بشیم چون خودشو میکشید زمین راه نمیرفت تو بغلم بود شروع کرد به سیلی زدن به صورتم با گریه منم رسیدم اینور خیابون یک جای پناه که نره تو خیابون وایستادم گذاشتمش زمین یکی زدم تو گوشش آروم ها فقط حالت زدن داشت ولی با عصبانیت گفتم دیگه تکرارش نکنی ها درجا ساکت شد بعدم پشتمو کردم بهش ،،چند نفر گفتن چرا زدیش و... گفتم بی ادبی کرد حقش بود ببینه خوبه (فقط حالت دعوا و زدن داشت) دیگه رفت که منو بزنه یا خودشو تو خیابون بکشه الان ۱۲سالشه یک همین سیلی بود یکی هم به برقا دست میزد یکی زدم رو دستش همین دوتا بوده 

افرین به شما. مننونم.

قربونت خوشگلم ☺️🌹