2777
2789
عنوان

کمک به مادری که درمانده شده است.

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 40 پست
جدی؟ یعنی تا یک ساعت جیغ و داد عادی.همش میخاد انگشتش رو فشار بده به دستم.انگار همش عصبانی هست. چه ...

اگه بخودش و بقیه آسیب نمیزنه بیتوجهی کن

موقع کتک زدن ازش دور شو

از سه سالگی لجبازی بچه ها شروع میشه،تا ۵،۶ سالگی طبیعیه

فقط باید صبور باشی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه بچه شما اون دوره وابستگی ایمن رو نداشته ببخشید که اینو میگم ولی بهتر بود سرکار نمیرفتی ...

اسی به نکته این خانم هم توجه کن با یه مشاور صحبت کن

بچه ها تا دوسالگی اضطراب جدایی دارن ،شما ۹ ماهگی ازش جدا شدین

نمیدونم عصبانیت بچتون در چه حده ،ولی این نکته رو هم مدنظر داشته باشین

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اول بگو از پرستارش مطمئنی؟؟ دوربین داری؟

آره مطمعن ام.

ولی میدونم که نسبت به من باهاش جدی تر حرف میزنه.

مثلا من هنوز وقتی باید پوشکش رو عوض کنم یا بخوابونمش خیلی اذیت میکنه و فرار میکنه و اینا

ولی اون بهش میگه خاله بیا بخاب راحت میره میخابه

من فکر میکنم شما اصلن اقتدار نداری

زیادی به حرفش بودید..منم پسرم ۲ سال و ۷ ماهشه

دل به دلش بدم از پسر شما بدتر میکنه

با پدرش مثل پسر شما رفتار میکنه

اما با من نه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
عزیزم تخصصتون چیه؟؟ ایتقدر اطمینان از کجا میاد؟؟!

تخصص خودم؟

من یه مادرم که دوره درمان چندتا روانشناس و مشاور کودک رو گرفتم تا بچه هام دچار اضطراب و اختلال اضطراب نشن تو زندگی

خودم تخصص ندارم وای طبق مشاوره هایی که شنیدم و خوندم شرایط مشابه فرزند استارتر هم داشتن و علتش رو توضیح دادن 

من فکر میکنم شما اصلن اقتدار نداری زیادی به حرفش بودید..منم پسرم ۲ سال و ۷ ماهشه دل به دلش بدم از ...

اه خودم هم فکر میکنم از بسکه همش مریض بوده خیلی دل به دلش دادن و برلش وقت گذاشتم.

البته هم من اینطوری ام و هم باباش 

چقدر بد تربیتش کردی 

غذای میکس تا قبل درآورد دندون می‌دادی بعدش باید غذا رو یکمی له میکردی میزاشتی جلوش خودش بخوره و فقط نگاه میکردی که به گلوش نپره میزاشتی بریزه بپاشه خودش قاشق بگیره لیوان برداره 

برای پرتاب وسایل بگو پرت کنی جمع میکنم قطعا به حرفت گوش نمی‌ده و همه رو جمع کن بهش نده گریه کرد برای به هدفش برسه اهمیت نده از گریه هیچکارش نمیشه 

بزار بفهمه نه شما نه هستش 

در کنار اینا ببین چرا بچه ات اینقدر پرخاشگر هست یک علتش می‌تونه دوری خودت ازش باشه 

اگه از الان جلو زورگویی بی ادبی و لجبازی بچه ات رو گرفتی که خیرشو میبینی وگرنه یک عمر از دستش عاصی میشی و بعد تو مدرسه اجتماع باید دنبال کاراش باشی که هرروز دردسر درست کرده 

بیش فعال نیست؟

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
اه خودم هم فکر میکنم از بسکه همش مریض بوده خیلی دل به دلش دادن و برلش وقت گذاشتم. البته هم من اینطو ...

خوب اشتباه میکنید

روزی میرسه که عاصی میشی و نمیتونی کوچکترین کنترولی روش داشته باشی...اونوقت میفهمی علاقه به بچه به معنای این نیست ۲۴ ساعته ببخشید غلام حلقه به گوش بچه باشی

پدر و مادرهای قدیم از اون ور بوم افتادن پدر و مادرهای الان از این ور بوم

موفق باشید

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
چقدر بد تربیتش کردی  غذای میکس تا قبل درآورد دندون می‌دادی بعدش باید غذا رو یکمی له میکردی میز ...

گذاشتم جلوش .نمی‌خورد.غذا ه میذارم براش خیلی هم کثیف کاری میکنه و خودش میخوره. ولی فقط بازی میکنه با غذا.دزست و حسابی نمیخوره.

آره مطمعن ام. ولی میدونم که نسبت به من باهاش جدی تر حرف میزنه. مثلا من هنوز وقتی باید پوشکش رو عوض ...

پس توجهتو میخواد

توجه اونو نه 

وگرنه بازی با اونم راه مینداخت 

بازم مطمئن نباش، حتی اگه خواهرته

ی دوربین بزار

زیادم تو غذا و اینا سخت نگیر ، بعصی ها دیدم چنان سخت میگیرن ک میگم خب این بچه حتی سوءتغذیه هم درنهایت بگیره بهتره تا ضعف اعصاب...

مقیم درون خود...