2777
2789
عنوان

جنبه شوهرم

100 بازدید | 10 پست

شوهرم مارو مسافرت نمیبره و بگی میگه من اهل مسافرت نیستم. (ولی خودش حداقل سالی یه بار مجردی با دوستاش درحد یکی دو روز باشه میره) دیشب حرف فامیلشون بود که حدودا ۱۲ نفری به امید خدا رفتن مسافرت کلی شهرها رو برن و ... تو خونه حرفش رو زدیم و من یکم سئوال پرسیدم...آخرش شوهرم گفت : تصادفات خیلی زیاد شده ؛ من حرفش رو قطع کردم و گفتم ؛ آره برای ما زیاد شده وگرنه مردم که راحت میرن مسافرت. بهش برخورد گفت تو چرا به خودت گرفتی... رفت تو قیافه... موقع ناهار هم فقط گفتم برای علی؛مثلا اسم پسرم؛ یه تیکه ته دیگ نگه دار دوست داره بچم( چون پسرم اشتها نداشت گفت یه‌کم بعد غذا میخورم) گفت بلد نیستی حرف خوب بزنی. من گفتم یعنی بگم یکم ته دیگ برای بچه بزاری حرف بدیه؟ گفت نه. دو لقمه خورد و رفت کنار. حالا هرچی گفتم تو که چیزی نخوردی ..گفت من اشتها ندارم. رفت تو قیافه و الانم رفته بیرون.

حالا خدا وکیلی؛ کارش درسته؟ که من جرئت ندارم یه کلمه باهاش حرف بزنم؟ شوهر چندنفرتون همچنین رفتاری داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زود بهم برمیخوره ولی شوهرم سریع از دلم درمیاره و منم سریع اشتی میکنم و خیلی با هم خوبیم ولی اونم میخواست مثل من باشه احتمالا زیاد دعوا و بحث داشتیم:)))) ،به نظرم اخلاقشه دیگه تو باید بیشتر کوتاه بیای چون اگه تو هم بخوای کش بدی زندگیتون خراب میشه‌