2777
2789
عنوان

کیا فکرمیکنن عشق شادمهر ژینانبوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپیش هم برام سخته 😂چرا باید در مورد دو تا شخص که هیچ ارتباطی باهام ندارن اجازه بدم ذهنم انقدر درگیر ...

وایییییی    

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

من دوست دارم بهم برسن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
به نظرت اونی که شادمهر تو مصاحبش گفت ۲۰ سالگی میدیدمش وقتی رفت خیلی اذیت شدم ژینا بوده؟ یعنی ۱۰سال ب ...

من نشنیدم ۱۰ سال باهم بودن اما وقتی شادمهر از ایران میره اون درجا میره با رفیق شادمهر بعدم سریع ازدواج میکنه شادمهر بقول خودش تو زمانی که رفاقت دختر پسر راحت نبود این با دختری بود ک ...خلاصه دلبسته شده بوده بعدم ک اون ازدواج میکنه و میره بادوست شادمهر اونم اذیت میشه بقول خودش ۴سال طول کشید

معنی عدد ۵۸ چیه

تاریخ تولد ژینا

ده سال رو از کجا اوردی 

توی مصاحبش گفت ۲۰ سالگی تونستم دوست دختری داشته باشم که بتونم ببینمش و بعد رفتنش ۴ سال اذیت شدم خب بعد ۳۰ سالگی هم از ایران رفت اگه اون دختر ژینا باشه میشه ۱۰ سال

کپیش هم برام سخته 😂چرا باید در مورد دو تا شخص که هیچ ارتباطی باهام ندارن اجازه بدم ذهنم انقدر درگیر ...

من شادمهرو دوست دارم،بقول شما میدونمم با هم کاری ندارن اما ب اونا که نمیدونن میگم تا بدونن😆

من شادمهرو دوست دارم،بقول شما میدونمم با هم کاری ندارن اما ب اونا که نمیدونن میگم تا بدونن😆

ایشالا بهم میرسن تو هم دعوتی شام عروسی