2777
2789
عنوان

کیا بیدارن بچه ها بیاین

114 بازدید | 18 پست

مریض شدم ظهر قرص خوردم و تا عصر خواب تشریف داشتم 🤭

الان هم خوابم نمیبره و سر درد عجیبی دارم

منتظر پ-ر-ی هستم که دو روز عقب افتاده و فکر کنم دارم مثل هر ماه توهم میزنم که نکنه حالم باشم😅

سر شب کمی با مادر جان بحثم شده و به شدت ناراحت هستم هم از دست خودم و هم از دست مادر جان و هم باعث و بان-ی دعوا 😁خواهر کوچولو شیطون ۱۰ ساله ام🤪

دل شکسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاممم  بی خوابی 😁همیشه همینم

عزیزم سعنی کن که خوابت رو تنطیم کنی و زود بخوابی چون رو سلامت بدن و مخصوصا پوست خیلی تاثیر داره 

متاسفانه من هم چندماهی هست که همینم و نمیتونم شب ها بخوابم و تا لنگ ظهر خوابم و خودم خیلی اذیت میشم هیچ جوره هم نمیتونم تنظیم بشم😁

دل شکسته

عزیزم سعنی کن که خوابت رو تنطیم کنی و زود بخوابی چون رو سلامت بدن و مخصوصا پوست خیلی تاثیر داره  ...

خیلی کم خوابم 

اصن تاثیر بدی رو پوستم گذاشته حس میکنم 🥲 

بخوابم صب بودم بیدارم باز 😕

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
شما چرا بیدارین؟ 

منم بیدارم. 

سر شب دعوام گرفت با مامانم اینا ، انقد گریه کردم ، که الان حالم بده ، نفس تنگی شدید دارم و از شدتش هم خوابم نمیاد هم میترسم بخوابم ، گرممم. هست :) 

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
من ساعت ۹ونیم قهوه خوردم خوابم نمیبره حالا

الهی عزیزم حالا این قهوه خوردن و بی خواب شدن عبرت میشه که دیگه ۹ شب قهوه نخورین🤭🤭شوخی کردم ناراحت نشین گلم

حالا چرا قهوه هیچ اثری رو من نداره🤔

دل شکسته

[QUOTE=324490277]الهی عزیزم حالا این قهوه خوردن و بی خواب شدن عبرت میشه که دیگه ۹ شب قهوه نخورین🤭🤭شوخی کردم ناراحت ...[/QUOT

هیچوقت اینجوری نمیشدم ،بدن هرکسی واکنشش فرق می‌کنه.نه ناراحت نشدم گلم

خیلی کم خوابم  اصن تاثیر بدی رو پوستم گذاشته حس میکنم 🥲  بخوابم صب بودم بیدارم باز 😕

اره متاسفانه رو پوست منم خیلی تاثیر بدی گذاشته انقدر از این موضوع ناراحتم همین طور روی اخلاقم خیلی تند خو شدم و خودم اذیت میشم 

وقت دکتر گرفتم که برم بلکه خوب بشم 🙃🤭

دل شکسته