2777
2789
عنوان

کیا بیدارن بچه ها بیاین

109 بازدید | 18 پست

مریض شدم ظهر قرص خوردم و تا عصر خواب تشریف داشتم 🤭

الان هم خوابم نمیبره و سر درد عجیبی دارم

منتظر پ-ر-ی هستم که دو روز عقب افتاده و فکر کنم دارم مثل هر ماه توهم میزنم که نکنه حالم باشم😅

سر شب کمی با مادر جان بحثم شده و به شدت ناراحت هستم هم از دست خودم و هم از دست مادر جان و هم باعث و بان-ی دعوا 😁خواهر کوچولو شیطون ۱۰ ساله ام🤪

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بیدارم 😁

سلام عزیزم

چرا بیدارین 🤭

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

سلاممم  بی خوابی 😁همیشه همینم

عزیزم سعنی کن که خوابت رو تنطیم کنی و زود بخوابی چون رو سلامت بدن و مخصوصا پوست خیلی تاثیر داره 

متاسفانه من هم چندماهی هست که همینم و نمیتونم شب ها بخوابم و تا لنگ ظهر خوابم و خودم خیلی اذیت میشم هیچ جوره هم نمیتونم تنظیم بشم😁

عزیزم سعنی کن که خوابت رو تنطیم کنی و زود بخوابی چون رو سلامت بدن و مخصوصا پوست خیلی تاثیر داره  ...

خیلی کم خوابم 

اصن تاثیر بدی رو پوستم گذاشته حس میکنم 🥲 

بخوابم صب بودم بیدارم باز 😕

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
شما چرا بیدارین؟ 

منم بیدارم. 

سر شب دعوام گرفت با مامانم اینا ، انقد گریه کردم ، که الان حالم بده ، نفس تنگی شدید دارم و از شدتش هم خوابم نمیاد هم میترسم بخوابم ، گرممم. هست :) 

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
من ساعت ۹ونیم قهوه خوردم خوابم نمیبره حالا

الهی عزیزم حالا این قهوه خوردن و بی خواب شدن عبرت میشه که دیگه ۹ شب قهوه نخورین🤭🤭شوخی کردم ناراحت نشین گلم

حالا چرا قهوه هیچ اثری رو من نداره🤔

منم بیدارم.  سر شب دعوام گرفت با مامانم اینا ، انقد گریه کردم ، که الان حالم بده ، نفس تنگی شد ...

سلام عزیزم شما چقدر منی امشب 🥺

[QUOTE=324490277]الهی عزیزم حالا این قهوه خوردن و بی خواب شدن عبرت میشه که دیگه ۹ شب قهوه نخورین🤭🤭شوخی کردم ناراحت ...[/QUOT

هیچوقت اینجوری نمیشدم ،بدن هرکسی واکنشش فرق می‌کنه.نه ناراحت نشدم گلم

خیلی کم خوابم  اصن تاثیر بدی رو پوستم گذاشته حس میکنم 🥲  بخوابم صب بودم بیدارم باز 😕

اره متاسفانه رو پوست منم خیلی تاثیر بدی گذاشته انقدر از این موضوع ناراحتم همین طور روی اخلاقم خیلی تند خو شدم و خودم اذیت میشم 

وقت دکتر گرفتم که برم بلکه خوب بشم 🙃🤭