2777
2789
عنوان

شما جای من بودین اجازه میدادین شوهرتون این کارو واسه خانوادش کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنه دارجر میده خودشو

بهش بگو حالا گیرم زمینو ماشینو کل پولا رو دادی به بابات بعدش خنک میشی نه بدهی اون رو کامل میتونی بدی نه دیگه خودت زندگی داری؟  اگر ماهم به خاک سیاه بشینیم بریم زیر صفر اونوقت دلت خنک میشه؟ اونوقت دیگه بابات سکته نمیکنه؟  

بگو بدی به بابات دیگه با منو بچت خداحافظی کن ما که نمیتونیم تو کپر و چادر زندگی کنیم.  دیگه الانم تو این شرایط اقتصادی قدم نمیتونیم برداریم هرچی بفروشین دیگه تا اخر عمر نمیتونیم بخریم.  

بخدا بزنی تو دهن این مردا خون بالا بیارن.  

پدر شوهرت چقدر پرروئه گنداشو زده حالا نشسته زیرپای پسرش توهم بیا گند بزن به زندگیت

بهش بگو حالا گیرم زمینو ماشینو کل پولا رو دادی به بابات بعدش خنک میشی نه بدهی اون رو کامل میتونی بدی ...

اون وقتی ک‌میگفتیم‌اون یارو کلاهبرداره هیچی گوش نداد بخدا شوهرم‌طلاهای منم‌فروخت داد باباش از دست خانوادش خسته شدم

یک‌روزی باران میبارد آرام‌آرام‌میشوید غم هارا❤️
اون وقتی ک‌میگفتیم‌اون یارو کلاهبرداره هیچی گوش نداد بخدا شوهرم‌طلاهای منم‌فروخت داد باباش از دست خا ...

تا میتونی اصلا محل شوهرت نده و همش بگو اره حیف که نمیتونیم کاری کنیم بای. بریم دنبال وکیل و....  

اصلا به رو خودت نیاری منظور شوهرت از کمک فروختن زمینه ها.  وگرنه تا بفهمه تو منظورشو گرفتی میره میفروشه.  اگرم گفت بگو پول زمین ما نصف بدهیای باباتم نمیشه برا اون فرقی نمیکنه ولیما به خاک سیاه میشینیم دیگه تو این شرایط اقتصادی نیم متر زمینم نمیتونیم بخریم

بخدا ما الان یکساله داریم زور میزنیم بتونیم یک ماشینی بخریم تا پول جور میشه میگن ماشینا گرون شدن.  اینهمه جون کندیم پول جور کنیم اخرشم باید بدیم یک قراضه ی آشغال بخریم

این همه سال سختی کشیدم حالا بدم بدهی یکی دیگ 

دقیقا 

میگم ک حق داری 

ولی در حد روزمره کمکشون کنید ولی بدههیاشونو بدید فک نمیکنم  لازم باشه مخصوصا ک میگی قبلا همش ولخرجی داشته و اینا 

ولی باز من قضا وتی نمیکنم خود تبهتر از هرکسی شرایطتو میدونی