2777
2789
عنوان

شما جای من بودین اجازه میدادین شوهرتون این کارو واسه خانوادش کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 37 پست
۲میلیارد ن ی خواهر هم داره  نه دیگ کل زندگی ما اندازه بدهی باباشه اینم درنظر بگیر باباش الان حت ...

خونه رو اصلا قبول نمیکردم بفروشه ولی ماشینو قبول میکردم بفروشه بشرطیکه بدهیش صاف میشدبااین پول

واینکه اگه درآمد داشتیم یه خونه کرایه واسشون میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم میگم شبم برو تو بغل همون بابات بخواب.   دیگه پررو و پرتوقع نباشه شوهرت.   سختیش ...

دقیقا همش میگم این همه سال نخوردم نپوشیدم حالا بره واسه بدهی یکی دیگ؟پس اینده خودمو بچم‌چی

یک‌روزی باران میبارد آرام‌آرام‌میشوید غم هارا❤️
نه اصلا قبول نمیکردم خونه رو بفروشه ولی ماشینو قبول میکردم بفروشه واینکه اگه درآمد داشتیم یه خونه ک ...

ما خودمون خونه نداریم خواهر درامدمونم اسنپه

زمانی کاراشو میکرد نمیگفت پسری دارم الان که مشکل داره یاد پسرش افتاده دستشو که نگرفت هیچ حالام میخوا ...

بخدا اطرافیان همه خونه ماشین زندگی ب بچه هاشون دادن تازه وقتی اومدن خواستگاری من گفتن ی زمینه نصفش مال پسرمونه اونم بهمون ندادن شوهرم‌گفت ولش کن ما جون ایم‌کار میکنیم بذار ندن

پس چی دیگه بدهی باچی بدین اونوقت

ی زمین مسکونی داریم میترسم اونو بده زمینه هم باید چندسال بمونه هنوز وقت فروشش نیست مفت میخرن

اره دیگ‌ شوهرم چیزی نگفته هنوز ولی همش میگ باید یکاری برای بابام‌کنم ما خودمونم‌سرمایه ای نداریم میت ...

نه والا وقتی خودتون ندارین یعنی واقعا میتونه حق بچشو بده به باباش؟  باباش از بچش مهمتره؟  اونم بابایی که عمرشو کرده و بچه ای که هنوز اول راهه و برای ادامه زندگیش سرمایه میخواد؟ 

اتفاقا نباید بذاری.  هربار گفت بگو اگر داشتیم آره خوب بود ولی ما که چیزی نداریم این یک قرون دوزار و این ماشینم سرمایه زندگی این بچه هست پشتوانه زندگی بچمونه هی بزنش به بچه و بگو ماکه نداریم ماکه نمیتونیم اگر داشتیم آره خوب بود. 

بگو آره باید بری پیگیری کنی از مردک شکایت کنی.  اره برو با یک وکیل خوب صحبت کن شاید راهی باشه کمکشون کنی

یعنی کمک رو بنداز تو این مسیر نه فروش زمین و زندگیتون یا دادن پولاتون.  دویست تومنم بدینش میبینه نمیتونه باهاش کاری کنه میره خرج زنش میکنه برا خوش گذرونی 

زندگی خودتون اولویت داره ولی میتونید در حدی که دستشون جلوی کس دیگه ای دراز نشه کمک کنید ولی پرداخت بدهی باعث میشه دوتا خونواده صفر بشن واین درست نیست

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
نه والا وقتی خودتون ندارین یعنی واقعا میتونه حق بچشو بده به باباش؟  باباش از بچش مهمتره؟   ...

اره دیگ مادرشوهرم کیف عالمو‌کرده الانم‌ من بیام ازخودمو بچم بزنم بدم بهش  خوش گذرونه پس من چی‌ من کی زندگی‌کنم شوهرمم یاد گرفته چ‌پ میره راست میاد میگ بابام سکته میکنه

زندگی خودتون اولویت داره ولی میتونید در حدی که دستشون جلوی کس دیگه ای دراز نشه کمک کنید ولی پرداخت ب ...

اره ب شوهرم‌میگ‌م‌ اول کارخودتو درست کن در کنار درامدت  بهش کمک کن ن اینکه پول نقد بذاری کف دستش