2777
2789
عنوان

حسودی

306 بازدید | 27 پست

بچها میخوام ی ادم حسود و بدخواه رو بیشتر بسوزونم ی جمله میخوام راجب حسودی کردن که بزارم استوری تا بیشتر از قبل فشاری شن و حرص بخورن

بیت شعری متنی چیزی اگه دارین بنویسین دمتون گرم👍🏻

ولشون کن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حرکات و اشتوری و متن خیلی چیپه ،به یه ور نگرفتن و هسچ اهمیتی ندادنه که خیلی با کلاس و کشنده س🤣

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
این حرکات و اشتوری و متن خیلی چیپه ،به یه ور نگرفتن و هسچ اهمیتی ندادنه که خیلی با کلاس و کشنده س🤣

توی این چند سالی که زندگی کردم تا حالا ی بارم استوری نزاشتم

فکنم فقط دو سه بار عکس خودمو گذاشتم زیرش کپشن زدم

اینبارم میخوام عکس بزارم ولی ی کپشن میخوام چه بهتر که در کنارش دهن ی سری بسته شه یا حداقل فشاری شن

همه ادم ها حس حسادت رو دارن و مهم اینه که این حس رو بشناسی و به موقعش سرکوبش کنی

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
ولشون کردم که اینجوری شدن

از این آدما هرجی دورتر باشی راحت تری بخدا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مطمئنی توهم نزدی و طرف واقعا حسوده؟

بستگی داره حسودی رو چی معنی کنی

مثلا داری راه خودتو میری میاد مخالفتشو نشون میده درحالی که نه بهش ربط داره نه کسی ازش خواسته نظر بده

و روی حرفش هم اصرار میکنه و سعی میکنه منو منصرف کنه

این درست نیست

وگرنه من هیچوقت نمیگم چون فلانم بهم حسودی میکنن نه اهل این مسخره بازیا نیستم