2777
2789
عنوان

شما بودین واکنشتون چی بود؟؟

86 بازدید | 3 پست

من به یه دوستی تولدش تبریک گفتم کادو هم دادم بابت اینک تولدش دیر تبریک گفتم هم معذرت خواستم حالا تولد خودم که شد قبلش بهم گفت وای راستی ۲۰ روز دیگ تولدته این حرفا روز تولدم بهم زنگ نزد تبریک بگه استوری که گذاشته بودمم ریپ هارو بسته بودم ولی خیلیا تبریک گفتن این نگفت 

واقعیتش ناراحت شدم بابت ارزشی که نزاشت برام و دوست دارم یجوری به روش بیارم که فکر نکنه بخاطر کادو این حرفاس در عین حال خانومانه باشه نه توهین 

به روش نیار.. تو هم سال بعد تولدش و تبریک نگو دیگه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روش نیار.. تو هم سال بعد تولدش و تبریک نگو دیگه

اخه قبلا تو شوخی خنده گفته بودم برام مهمه خودشم میدونست برام مهم همیشه هم تاکید میکرد میگفت من تولد تورو میگم ۲۲بهمن یه ماه میام عقب میشه تولدت واسم حرکت غیر منتظره بود 😕