بچها بیاین یه کار پیدا کردم داخل گوشی انجام میدید هرکی خاست تا بهش معرفی کنم مطمئن باشید پشیمون نمیشید کار بازاریابی نیست و راحتم هست زرنگ باشید روزی بالای۳۰۰تومن میتونید درامد داشته باشید بجون مامانم ک واقعیته کلاهبرداریو اینا نیستش.من خودم خیلی جاها شرکت کردم کلاهبرداری بوده برا اینکه شرکت واقعیشو پیدا کردم انقد ذوق کردم گفتم برای شماها هم بگم شاید احتیاج داشته باشید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانوم و اقا هم ندارع داخل تلگرام پیام بدین توضیح بدم خدمتتون چون طولانیه اینجا نمیشه و کار هم داخل ت ...
ی توضیح کوچیک بدع ک چیع
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐