بستنی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/05 تعداد پست: 888 عنوان مهمونی 37 بازدید | 14 پست سلام دوستان من فردا کلاس دارم و همون موقع ناهار برمیگردم مهمون دارم میخوام زرشک پلو مرغ بذارم اگه امشب درست کنم بنظرتون مزش بد نمیشه؟سالاد چطور پلاسیده نمی شه؟ 1395/10/16 | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بستنی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/05 تعداد پست: 888 خورش بذارم بهتر نیست؟ ازین مهمونای بی موقع بدم میاد
samira314 عضویت: 1390/10/17 تعداد پست: 4834 نه عزیزم من همیشه مهمونی دارم سالاد و غذاهاو دسرو شب قبل آماده میکنم که روز مهمونی خسته نباشم هیچیش نمیشه فقط به سالادت چیزی نزن و روشو سلفون بکش
میا18585 عضویت: 1393/04/13 تعداد پست: 15967 خورشت بهتره برنج رو آبکش کن بریز توی پلوپز بزار توی یخچال رسیدی خونه بزار دم بکشه سالاد رو اگه سس نریزی طوریش نمیشه خورشت هم که اصولا بمونه خوشمزه تر میشه
مامان_علیرضا11 عضویت: 1395/07/23 تعداد پست: 531 میتونی برنج و صبح زود خیس کنی امشب هم خورشت و بذار بذار تو یخچال
Yaldazad عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 2266 به سالاد ادویه نزنی نه چیزیش نمیشه زرشکتو بزار فردا سرخ کن شاید مزش عوض شه بقیه غذارو حاضر کن
feresh عضویت: 1389/05/23 تعداد پست: 1156 خورشتتو امروز درست کن بذار یخچال فردا گرم کن خوشمزه میشه فرمه باشه هم که عالی مرغ اصلاااا نمونه
میا18585 عضویت: 1393/04/13 تعداد پست: 15967 بستنی یا اینکه فقط برنج بزار و سر راه کباب بگیر بیار بزار کنارش به به!
مانی85 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 3674 مرغ رو فقط تازه میشه خورد ی خورش بذار برنجتم اومدی بریز تو پلوپز سالاد اگر اب کاهوت خوب بره نه چیزی نمیشه سلفون بکش دسرتم امشب میتونی بپزی ولی هیچ وقت مرغ رو از شب نذار برا مهمون فوقش اگر شوهرت خونه اس صبح کارهاش رو بکن بگو زیرش رو کی روشن کنه اندکی صبررر سحر نزدیک است
Yaldazad عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 2266 برنجو آبکش کن با زعفرون ته دیگش بریز تو قابلمه بزار یخچال فردا رسیدی خونه بزار رو گاز ۵دقیقه شعله رو زیاد کن تا بخارش پخش شه بعد با شعله ملایم دم بکشه
melika122 عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 19960 برنج مونده اصلا جالب نیست. باز خورشت گرم بشه خوب میشه اما برنج نه