2777
2789
عنوان

اخلاف سنی زیاد

96 بازدید | 5 پست

لطفا اوناییک حدود15 سال اختلاف سنی باهمسرشون دارن بگین ایا خوشبختین یان توزندگیتون اذیت میشین؟ حرفاتو طرز فکراتون و همه چیز خواهش میکنم درست راهنمایی کنید شاید کمکی بشه ب زندگیم 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من تاپیک هاتونو خوندم بنظرمن این خواستگارتون مورد خوب و مناسبیه قبولش کن اگر خودت هم ازش خوشت میاد کم نیستن آدمایی که بااختلاف سنی زیاد ازدواج کردن و خیلیم خوشبختن و من تو اطرافیان میبینم و اینم بگم که فکرنکنیم پسر کم سن و سال هم دیگه همه چی گل و بلبله.و درضمن پسرای سن بالا پخته ترن سرسنگین تر و خیلی حساب شده زندگی میکنن و میدونن زندگی چی به چیه براهمون زندگی باهاشون شاید هیجان نداشته باشه ولی حتما سراسر آرامشه و از لحظه لحظه زندگیشون لذت میبرن و شادن و دیگه نق نق و غرغرپسرای کم سنو ندارن. اما خب شما به نظر دیگران یا زندگیشون کارنداشته باش شما خودت بیا ویژگی های مثبت و منفی این آقا رو بنویس و بعد تصمیم بگیر.اینوهم مدنظر قراربده بعد از رفتن ایشون آیا خواستگار مقبول دیگه ای خواهد آمد یا نه سنتون یوقت بالانره و کیث مناسب پیدانشه ودر حسرت بمونین خلاصه خوب فکراتوبکن.

سلام عزیزم من تاپیک هاتونو خوندم بنظرمن این خواستگارتون مورد خوب و مناسبیه قبولش کن اگر خودت هم ازش ...

حرفاتو قبول دارم عزیزم منم همش سعی میکنم خوبیاشو ببینم ایشون ادم پاک و مهربون وفاداری خوبیای زیادی داره ولی خیلی بی حوصله و بی مسئولیت از لحاظ کارای اداری و.... ازطرفی هم اصلا زبون منو نمیفهمه ینی من یه حرف ساده میگم اون یه برداشت عجیب دیگ ای داره ک من شاخ درمیارم همش درحال یاد دادن مسائل ساده ای ک هرکسی خودش میفهمه و این نمیفهمه دارم یادش میدم ولی بازم بی فایدس میترسم حیف بشم پیرشم ازدستش اخه تاکی میشه یه مرد 40 ساله ک دراصل انگار8سالشه رو باهاش سروکله بزنم خیلی فکرم درگیر نمیدونم چکارکنم

حرفاتو قبول دارم عزیزم منم همش سعی میکنم خوبیاشو ببینم ایشون ادم پاک و مهربون وفاداری خوبیای زیادی د ...

خب اگه بدی هاش زیاده نسبت به خوبی هاش و تو نمیتونی باهاشون کناربیای خب قبول نکن ولی اینم بدون که هیچچچچ انسانی کامل نیست و نخواهدبود و بدنبال انسان کامل نباش انسانها مجموعی از ویژگی های خوب و بد رو باهم دارن😊موفق باشی.