2777
2789
عنوان

دندون مصنوعی

1120 بازدید | 16 پست

سلام من مامانم امروز دندون مصنوعیشو گذاشته ولی اصلا طبیعی نیست خیلی حالم بده احساس میکنم قیافش ی جوری شده ک مثل قبلا نیست نمیتونم هم بهش بگم ناراحت شه دلش بشکنه تازه بهترین دندونو هم انتخاب کردیم امکانش هست ک طی مدت زمان جا بیوفته و ظاهرش بهتر بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه گذاشته چند روز بشه عادی میشه.غذای نرم بخوره اوایل تا بهش عادت کنه چند سالشه مامانت

وای کاش عادی بشه 45 سالشه ولی واسه بارداری و ارث و اینا دندوناش زود خراب شد ایمپلنت ها هم ک خیلی گرون بون و لثه هاش ضعیف بود نگرفت ،دارم از غصش میمیرم دلم میخاد برم تو اتاقم ک نبینمش حالم ی جوری میشه

وای کاش عادی بشه 45 سالشه ولی واسه بارداری و ارث و اینا دندوناش زود خراب شد ایمپلنت ها هم ک خیلی گرو ...

اصلا غصه نخور منم سیو هشت سالگی مصنوعی گذاشتم یه هفته نکشید عادت کردم البته اندازه گیری دقیق خیلی مهمه  که دندان بعدش اذیت نکنه.من که دیگه ترمیممش نکردم چون اندازش خوب بود نگران نباشین

اصلا غصه نخور منم سیو هشت سالگی مصنوعی گذاشتم یه هفته نکشید عادت کردم البته اندازه گیری دقیق خیلی مه ...

الان همه چیش خوبه فقط ظاهرش زیاد اوکی نیست اگه عادی نشد دوباره مراجعه کنیم میتونن رو بلندتر شدن دندونا کار کنن ینی؟

تازه گذاشته مدتیه به چهره ش عادت میکنی

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
اصلا غصه نخور منم سیو هشت سالگی مصنوعی گذاشتم یه هفته نکشید عادت کردم البته اندازه گیری دقیق خیلی مه ...

ببخشید، تمام دندوناتون الان مصنوعی هست؟ 

بعد زیرش با پیج به فکتون وصل هست، یا نه، همین‌جوری روی لثه قرار گرفته؟