2777
2789
عنوان

بچه های شمام زودبه زودسرمامیخورن😞😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 42 پست

بچه های شما تو نوزادی موقع شیر خوردن مشکلی نداشتن؟پسر من هر چند لحظه ول میکرد بعدا متوجه شدم مشکل نفس کشیدن داره و اینکه بدنش آلرژیک هم هست

نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه چهاروزگذشته تب نمیکنه 

خدا کنه

منم سر فرصت متخصص گوشو حلق میبرمش واسه چک لوزه 

بچه ها راست میگن بچه هایی که زود و زیاد مریض میشن احتمال داره اوزه سوم داشته باشن اصطلاحا

چون داداش خودم داشت همینطور بود مریض بود یکسره بعد عمل ی نفس راحت کشید مادرم

شما هم به نظرم ی پیگیری کن این مسئله رو

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه های شما تو نوزادی موقع شیر خوردن مشکلی نداشتن؟پسر من هر چند لحظه ول میکرد بعدا متوجه شدم مشکل نف ...

نه اونجوری نیستن ونبودن جفتشون کوچیکه هم یه باد کافی بخوره سریع شبش میبینم سرفه میکنه 

نه خودم وشوهرم شایدسالی یه بارمریض شیم الحمدالله الرژی هم ندارن

بچه ی اولم رپخیلی می‌بردم دکتر آخرش دکنراطفال که خیلی دکتر حاذقی بود گفت آلرژی داره واسه همین گفتم

اهانت به نظرات =با ابلاغ گزارش اعلام دوستی ازطرف مرد=با ابلاغ گزارش
اره تواینستادیدم قیمتش 400بود

نه ۲۵۰ هست تو دیجی. والا اگه جواب بده می ارزه. هربار ویزیت و دارو و...... نزدیک ۷۰۰_۸۰۰ هزینه میگنیم. مهمتر از همه آرامشمون هست که تو دوره مریضی و تب آرامش نداریم اصلا

پسر منم ۴ روزه سرفه میکنه  فعلا نبردم دکتر  تب و...نداشته تا الان کوچیکه هم امروز تک و ...

عه عزیزم شما بچه دوم هم دارید؟ آخه بچه اولتون با ما بود متولد۹۹. چه خوب که دومی رو زود اوردید

عه عزیزم شما بچه دوم هم دارید؟ آخه بچه اولتون با ما بود متولد۹۹. چه خوب که دومی رو زود اوردید

بله گلم دومی یکماه و نیمه تقریبا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴