2777
2789
عنوان

بچه های شمام زودبه زودسرمامیخورن😞😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 42 پست

غیر از شربت تقویت سیستم ایمنی سعی کن هیچ دارویی ندی ،بدنشون مقاوم میشه آویشن دم کن بهشون بده با قاشق،

آب پرتقال بده،

پسر منم همینه همش مریضه انقد غیبت داره مدرسه که نگم برات ،خودم از اون بدتر الان دوباره مریضم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم

برای سرفه خشک گل پنیرک دم کن بعد تخم بالنگو هم بگیر یه کوچولو با آب‌جوش بزار دم بکشه

بعد گل پنیرک صاف کن تخم بالنگو رو بهش اضافه کن و با کمی شکر شیرین کن بهشون بده بخورن

دختر من اینجوری خوب شد

تخم بالنگو بزن نت عکسش ببین

ان شالله زود خوب بشن 

پسر منم ۴ روزه سرفه میکنه 

فعلا نبردم دکتر 

تب و...نداشته تا الان

کوچیکه هم امروز تک و توک سرفه میکنه فقط ی ماه و نیمشه 

غم عالم به دلمه والا🤦‍♂️

اگه تا فردا سرفه هاش بهتر نشه میبرم دکتر دیگه

ایمونسم میخوره اتفاقا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

پسر منم ۴ روزه سرفه میکنه  فعلا نبردم دکتر  تب و...نداشته تا الان کوچیکه هم امروز تک و ...

براپسرت پلارژین بده چون گیاهی سرفه هم بایدداروبخوره یاپدی کلدبهش بده من ازبس دارو دادم همه روحفظم براکوچیکه هم نیم سی سی سیتریزین بده فقط 

عزیزم،کاملا مشکلتون رو درک میکنم پسر منم از کوچکی زود به زود سرما میخورد و با دهان باز نفس می‌کشید تا اینکه بردمش پیش یه متخصص خوب تو شهرمون متوجه شدم لوزه بینابینی داره منتظرم بعد امتحانات بشه لوزه اش باید جراحی بشه

نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای  

براپسرت پلارژین بده چون گیاهی سرفه هم بایدداروبخوره یاپدی کلدبهش بده من ازبس دارو دادم همه روحفظم بر ...

پلارژین شروع کردم امروز دادم اینقد سرفه کرد اورد بالا 

دوباره بعد شام میدمش

شلغم پختم با ی بدبختی خورد ی دونه 

سه سال و نیمشه 

فقط دعا میکنم تب نکنه که جون ندارم واقعا🙃

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴