2777
2789
عنوان

مفهوم کانال صیغه یابی تو گوشی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 27 پست
چرا پاک نمیکنه میتونه که پاکشکنه🥲

عزیزم منم روزی ۱۰ تا حذف میکنم فردا میرم میبینم باز هست

اونی ک از طرفش اد میشیم هم گناهی نداره بخاطر استفاده از نسخه غیررسمی تلگرامه ک با پروکسی‌ رفع فیلتر‌ شده ، در واقع اون کانالا اسپانسر پروکسی‌ هستن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم چهار تا کانال صیغه یابی در تلگرام، عضو بشین شوگر هم احتمالا داشته باشه با شوق به همسرتون نش ...

با اینکارا بدتر میشه...اگ متاهلی نسخه خودتو برا همه نپیچ ...اگرم مجردی هر راهکار الکیی نده ...

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

عزیزم تلگرامای فارسی اینطورن احتمالا ورژن اصلی نیست تلگرام همسرت خودبخود اد میشه تو این گروه ها تازه گاهی از سمت کسایی ک تلگرام اصلی ندارن ممکنه دیگران اد بشن تو این گروه ها من خودم بارها اد شدم آخر بطرف پیام دادم تلگرام اصلی رو نصب کنه تا آبروش نرفته چون همه فکر میکردن این بنده خدا عضو اون کانالاست حالا انقد دیوانه هم هست ک میاد خواهر شوهر و برادرشوهر و بابای خودشم اد میکنه  

شما هم چهار تا کانال صیغه یابی در تلگرام، عضو بشین شوگر هم احتمالا داشته باشه با شوق به همسرتون نش ...

چطور از رو چند تا جمله احتمال دادی همسرشون شوگر داره و اینجوری ته دلشو خالی کردی؟!!!

تلگرام چون فیلتر‌ه و اکثرا نسخه غیررسمی نصب میکنن و پروکسی‌ روش فعاله اون پروکسی‌ ها اسپانسر دارن و معمولا تو این گروهها افراد رو عضو میکنن..

میدونید ممکنه چ جنگی تو اون خونه بپا بشه با این حرفتون؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

با اینکارا بدتر میشه...اگ متاهلی نسخه خودتو برا همه نپیچ ...اگرم مجردی هر راهکار الکیی نده ...

مشکل مردای مسلمان اینه که فکر میکنن هر کاری باید با زیر شکمشون بکنن تا نر بودنشون رو به رخ بکشن

زن ها هم میتونن ماده بودنشون رو به رخ بکشن

این چیزا شوخی نداره

خانواده رو متزلزل میکنه 

بعضیا با یه حرکت ساده، میشینن سر جاشون

بنده مجردم و هرگز توی عمرم هم حتی یک ثانیه با یک پسر هم دوست نبودم و زندگی امنی هم دارم

آدم امن، زندگی امن میخواد

نمیشه که مرد متاهل هر کاری کنه

💚

مشکل مردای مسلمان اینه که فکر میکنن هر کاری باید با زیر شکمشون بکنن تا نر بودنشون رو به رخ بکشن زن ...

خب پس مجردی که نمیدونی قرار نیست تو زندگی مشترک هرطور ک مرد رفتار کرد زن هم رفتار کنه...

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
خب پس مجردی که نمیدونی قرار نیست تو زندگی مشترک هرطور ک مرد رفتار کرد زن هم رفتار کنه...

بله درکتون میکنم 

زندگی در یک کشور مردسالار برای زن ها سخته

یک عزیزی تعریف میکرد که شوهرش یه غلطی کرده، میگه توی جمع شوهرم رو نشوندم سرجاش و تا ابد دیگه تکرار نکرد

بعضیا درون خوبی دارن

از روی ناآگاهی یه حرکتی میزنن

این افراد رو میشه نشوند سرجاشون

منی که زندگیم ایمنه، توقع زندگی ایمن دارم

من از دیدگاه خودم به این مسیله پرداختم و استارتر رو زن پاکدامنی دونستم

یه زن پاک، زندگی پاکم میخواد

💚

بله درکتون میکنم  زندگی در یک کشور مردسالار برای زن ها سخته یک عزیزی تعریف میکرد که شوهرش یه ...

حالا نگف شوهرم رفته صیغه کرده...😐حرفاتون خیلی بی ربط و مردستیزانه س با احترام 😐🙁