2777
2789

me too

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

که براش گیتار بزنی🤨😅😅

ایندفعه امضام بلنده هرسری کوتاه مینویسم 🤌😅.همونجور که از اسم کاربریم مشخصه من ملکه۷۰ سابقم. درخواست تعلیق داده بودم بعد برای برگشت هرچی پیام دادم برنگشت مجبور شدم یه اکانت دیگه بزنم. از تاریخ۳ دی تا ۲۰ دی نبودم خدایی برای دوستام و سایت دلم تنگ شده بود 😥😘❤.تنها باش ولی رو نیمکت ذخیره نباش ☁️🍓.با افتخار یه دختر تورکم. تورک تبریز ✌😊شهر تبریز است جان قربان جانان میکند، سرمه چشم از غبار کفش مهمان میکند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بابا

ولی در کل عشق وقتی اتفاق میوفته که دلت نخواد و به دنبالش نباشی

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

عشق ک نه ولی امیدوارم یکی باشه ک همو دوست داشته باشین و تفاهم داشته باشین 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نه 😂😂😂😂تو بیا عشقم بشو دختر ضرر نمیکنی 

بی ترادب 😑😑😐🤨

میدمت دست نی نی یار بترکونتت

ایندفعه امضام بلنده هرسری کوتاه مینویسم 🤌😅.همونجور که از اسم کاربریم مشخصه من ملکه۷۰ سابقم. درخواست تعلیق داده بودم بعد برای برگشت هرچی پیام دادم برنگشت مجبور شدم یه اکانت دیگه بزنم. از تاریخ۳ دی تا ۲۰ دی نبودم خدایی برای دوستام و سایت دلم تنگ شده بود 😥😘❤.تنها باش ولی رو نیمکت ذخیره نباش ☁️🍓.با افتخار یه دختر تورکم. تورک تبریز ✌😊شهر تبریز است جان قربان جانان میکند، سرمه چشم از غبار کفش مهمان میکند.