2777
2789
عنوان

بد بختی های زندگیم دو نفرن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 43 پست

[QUOTE=324428533]دیشب باهاش دعوام شد دیگه زدم ب سیم اخر لباس پوشیدم زدم بیرون گفتم هرجی میشه بشه ازت جدا میشم.اومد دن ...[/QUOT

متاسفانه همه دعواهای زندگی  بیشتر سر تورم و پول و یا شاید خیانت(اینجوری که از شوهرت گفتی اهل خیانت نیست ) و...باشه 

برای دلت الان دعا میکنم 💚

ببخش که با تاپیکم مادرتو و ناراحتی دوران دختر خونه بودنت رو جلوی چشمات آوردم  اینجور مادر ه ...

نه خاهش میکنم اینجوری نگو من هر ثانبه دنبال محبت مادرمم

چرا خودمونو گول بزنیم واقعا دلم مادر میخاد اما دارم ولی مال من نیست انگاری😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه موها سرت خود کشی کردم.تبدیل شدم ب یه ادم عصبی که ب س سوت از کوره در میرم.انقد شوهرمو میزنم می ...

وای خدا چقد نا سه تا مثل همیمم بقران منم خدکشی کردم بار سوم دو روز رفتم کما

نه خاهش میکنم اینجوری نگو من هر ثانبه دنبال محبت مادرمم چرا خودمونو گول بزنیم واقعا دلم مادر میخاد ...

به محض اینکه مستقل بشم 

خط هامو عوض میکنم مامانمو میندازم بره از زندگیم (منظورم از فکر و ذکرم و دیدن دوباره اش)

من حتی خوابگاهی هم که بودم سالی یبار میومدم خونه چون عید ها خوابگاه رو میبستن مجبور بودم عید ها رو خونه بیام 

به محض اینکه مستقل بشم  خط هامو عوض میکنم مامانمو میندازم بره از زندگیم (منظورم از فکر و ذک ...

منم دوسال ازدواج کردم ماهای اول ازدواجم رفنم سر زدم دفعه اخر بیرونن کرد منم وسایلمو جمع کردم برگشتم خونم

یکسال نیم ازش خبر ندارم

وای خدا چقد نا سه تا مثل همیمم بقران منم خدکشی کردم بار سوم دو روز رفتم کما

۱ هفته کما بودم.ترامادول ۲۰۰ ۳۰ تا خوردم‌.بهوش اومدم لقمه دست گرفتم.رفتم‌روان پزشک ۲ سال دارو خوردم‌.از خانوادم ک جدا شدم روحیم بهتر شد ولی سرکار اذیتم میکردن.چون فقط قیافم یه کم خوب بود دخترا دیگه حسادت زیر اب زنی.خیلی بدبختی کشیدم.حالام شوهرم میگه خوشگلی نمیخوام کسی به زنم نگاه کنه حق بیرون رفتن بدون من نداری.خونه شده برام سلول.دلم واس ازادیم تنگ شده

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

منم دوسال ازدواج کردم ماهای اول ازدواجم رفنم سر زدم دفعه اخر بیرونن کرد منم وسایلمو جمع کردم برگشتم ...

ناراحت نباش گل دختر 🌺

اینجور مادر ها محبت مادری ندارن فقط زاییدن و....بلدن 

خودت اگه مادری یا مادر شدی با دخترت مهر مادری رو احساس می‌کنی 

همیشه بهم ثابت شده بیشتریا شبیه ماماناشون نمیشن 

۱ هفته کما بودم.ترامادول ۲۰۰ ۳۰ تا خوردم‌.بهوش اومدم لقمه دست گرفتم.رفتم‌روان پزشک ۲ سال دارو خوردم‌ ...

هعی بدبختی امثال ما تمومی داره خدا لعنت کنه خانوادمونو

چون کسی پشتمون نیس شوهر هر بلای سرمون بخاد میاره

[QUOTE=324428533]دیشب باهاش دعوام شد دیگه زدم ب سیم اخر لباس پوشیدم زدم بیرون گفتم هرجی میشه بشه ازت ...

دعوام سر اینه نمیزاره بیرون برم.حتی یه باشگاه.نمیزاره نفس بکشم.بهم پول نمیده میگه تو بیرون نمیری پول میخوای چیکار هرچی بخوای خودم میخرم.و بد دهنه فوحش ک میده از کوره ک در میرم دیگه تمام شد یه روانی جلوت وایساده ک میخواد خر خرتو پاره کنه،بهش حمله میکنم میزنمش چنگ میندازم.لجمو در میاره مث یه دختر بچه هار میشم

ناراحت نباش گل دختر 🌺 اینجور مادر ها محبت مادری ندارن فقط زاییدن و....بلدن  خودت اگه م ...

نمیدونم خیلی عصبیم خیلی اختلال دوقطبی دارم تمامممش ریشه در کودکی راستشو بخای اصلا نمیخام مادربشم

مادر برای همه ارامشه اما مادر برای من ترسه کتکه ....

هعی بدبختی امثال ما تمومی داره خدا لعنت کنه خانوادمونو چون کسی پشتمون نیس شوهر هر بلای سرمون بخاد م ...

عصاب ضعیفم بخاطر دعواهای پدر مادرمه،یادمه انقد مامانمو کتک میزد،الان پیرو تنها افتاده یه گوشه،محتاج ماس.هرچی عذابمون داد داره تاوان پس میده.هرچند من بخشیدم 😔

متاهلی؟