2777
2789
عنوان

بد بختی های زندگیم دو نفرن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 43 پست
اینم یادم رفت بگم روزی سی بار میگه شوهر کن برو 😂 اون زمان که جوان ۲۳_۲۴بودم خوشگل تر بودم در خو ...

همشون همینن  خانواده ها.سلامت روانی ندارن بچه هاشونم افسرده و سر خورده.نسل ب نسل بدبخت تر

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر استخدام ادمین ها و.... چک کنی فکر کنم خیلی بیشتر از این میزان بشه حقوقت حداقل ۱۰ تومن میشه می ...

من احمق بازی در اوردم دوره یه مدرس ادمین رو از خود مدرس خریدم 

تو دوره اش میگفت به کار آموزام کار میدم 

تا دوره اش رو دیدم هی بهش پیام دادم که بهم ادمین یه پیج رو بده نداد 

فقط خواسته بود پکیج درست کنه و اندازه چند میلیارد بفروشه و بعدش هم جواب چند تا نیازمند به کار مثل من رو نده 

دنبال کار باش، یه نذر نمک هم بکن تا ان شالله کار پیدا کنی، دنبال مقصر و ... هم نباش. زندگیت رو بساز ...

چطوریه...

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
چقدر منی 🥺 منم هم کار کردم هم خوابگاه رفتم و....

خیلی خستم.با خودم میگم طلاق بگیرم برم سرکار رو پام وایسم.ولی یادم میفته که حتی نمیتونم مدت طولانی سرپا بمونم.چجوری کار کنم؟برم خونه مادرم شب تا صب بزنه تو سرم طعنه بزنه.اون موقع ها هم ک با خانوادم زندگی میکردم ازم حتی پول اب میگرفتن.میگفتن حقوق داری باید بدی.هعیییی عدالت کجاس؟کو؟

چقدر منی  با این اوصاف که گفتی دقیقا منم ۲۹سالمه

من ۲۷ سالگی ازدواج کردم گفتم فقط برم از اون خونه

خدا لعنت کنه مادرمو نمیدونی چ بلاها سرم اورد

میگم بنظرت چرا اینحوری کردن باما مگه ما بچشون نیستیم

خیلی خستم.با خودم میگم طلاق بگیرم برم سرکار رو پام وایسم.ولی یادم میفته که حتی نمیتونم مدت طولانی سر ...

شوهرت هر چقدر هم بد باشه از خونه ی دیوانه سرای مامانت بهتره 

شوهرت هر چقدر هم بد باشه از خونه ی دیوانه سرای مامانت بهتره 

دیشب باهاش دعوام شد دیگه زدم ب سیم اخر لباس پوشیدم زدم بیرون گفتم هرجی میشه بشه ازت جدا میشم.اومد دنبالم گفت خودم میبرمت ترمینال ببینم تو میری؟

دم ترمینال یاد گذشتم افتادم برگشتم.

اونم گفت دیدی تو هیچجا نمیری😔

گفتم اره خوشبحالت تو همیشه برنده ای

من ۲۷ سالگی ازدواج کردم گفتم فقط برم از اون خونه خدا لعنت کنه مادرمو نمیدونی چ بلاها سرم اورد میگم ...

ببخش که با تاپیکم مادرتو و ناراحتی دوران دختر خونه بودنت رو جلوی چشمات آوردم 

اینجور مادر ها اگه آخرتی باشه باید پیش خدا جواب گو باشن   

خیلی دوس دارم بمیرم بتظرت خدا وجود داره

اندازه موها سرت خود کشی کردم.تبدیل شدم ب یه ادم عصبی که ب س سوت از کوره در میرم.انقد شوهرمو میزنم میزنم بهش حمله میکنم.باز خداروشکر ساکت میمونه بزنمش خالی شم.