2777
2789
من که هیچوقت نمیتونم به پسرای فامیل به چشم ازدواج نگاه کنم احساس گناه میکنم 

منم نمیتونم 

خب بعضیا ارتباط ندارن باهم زیاد و مثل غریبه هاهستن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مگه محلم میده ک حرفم بزنیم منم زیاد پم نمیدم

بازم خوب بود 

همین که ریکشن نشون میده به استوری هات خیلی خوبه دیگه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
من که هیچوقت نمیتونم به پسرای فامیل به چشم ازدواج نگاه کنم احساس گناه میکنم 

بستگی داره دیدت به ازدواج چی باشه شما با ازدواج جرم و خطا که مرتکب نمیشید ازدواج زندگی مشترک با احساس آرامش به همدیگه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
یکی بما ریپ نزد تو فامیل میبینی چه دنیاییه😓 البت همون بهتر :«

اره بابا بهتر😂من که خودم با فامیل موافق نیستم مجرد هم که بودم همشونو مثل برادرم میدیدم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
همون بهتر😂من که خودم با فامیل موافق نیستم مجرد هم که بودم همشونو مثل برادرم میدیدم

اره بعضیاش. ولی خوب سالی یبار همو نمیبینیم خیلی دیر. واس همین فقط همو فالو داریم. من فکرشم نمیکردم یهو ازش خوشم اومد بعد عاشقش شدم

همون بهتر😂من که خودم با فامیل موافق نیستم مجرد هم که بودم همشونو مثل برادرم میدیدم

دقیقا 😂😂😂😂شوخی میکنم من هیچوقت نتونسم به دید احساسی بهشون نگاه کنم از طرفی پیجمم بستس بازنمیکنم براشون ولی میبینم بعضیا کراش میزنن باحاله برام میدونی

+خدایاشکرت🤍

بازم خوب بود  همین که ریکشن نشون میده به استوری هات خیلی خوبه دیگه

خوب فک. کنم منظوری نداره چون هرازگاهی از مامانم میزارم یا استوری مذهبی میاد یه چیزی میگه

اره بعضیاش. ولی خوب سالی یبار همو نمیبینیم خیلی دیر. واس همین فقط همو فالو داریم. من فکرشم نمیکردم ی ...

میفهمم عزیزم عشقه دیگه پیش میاد انشالله که بهم برسید گلم🙂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
اره حتی پیامبرم توصیه کرده ازدواج فامیلی نکنید بهتره چون بچه های با هوش کمتر به دنیا میارید

والا داداشم دختر داییمو گرفته یه دختر داره انقدر باهوشه که تو فامیل همه موندن