2777
2789
عنوان

امتحانات دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 26 پست
من تا صبح بیدار میمونم مثلا سه شنبه عصر امتحان داشتم فرداش چهارشنبه صبح هم امتحان داشتم یدور قبلا خو ...

منم دقیقا سه شنبه عصر و چهارشنبه صبح امتحان دارم و هنوز غلطی نکردم 😂🥴

تازه امتحان دوشنبه هم هست 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار تو طول ترم خوندنه  من کلا همینم واسه همینم وقتی تایم زیادی واسه امتحان نزاشته باشند ...

خب دروس عمومی ارزش ندارد این کار براشون 

به علاوه تا همین هفته پیش داشت محتوایش رو تغییر میداد استاد 

ولی حرف تون درسته برای دروس تخصصی 

خب دروس عمومی ارزش ندارد این کار براشون  به علاوه تا همین هفته پیش داشت محتوایش رو تغییر میداد ...

منم عمومی هام البته به غیر از ریاضی و فیزیک شب امتحانیه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
من تا صبح بیدار میمونم مثلا سه شنبه عصر امتحان داشتم فرداش چهارشنبه صبح هم امتحان داشتم یدور قبلا خو ...

وا با دو تاشکلات تا صبح بیدار میمونی؟ من که شب امتحان از همه شبا بیشتر خوابم میاد چون استرس باعث خستگی شدیدم میشه

منم دقیقا سه شنبه عصر و چهارشنبه صبح امتحان دارم و هنوز غلطی نکردم 😂🥴 تازه امتحان دوشنبه هم هست&n ...

😂چرا اینقد فشرده برداشتی من ترم آخرم اینجوری شد

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

وا با دو تاشکلات تا صبح بیدار میمونی؟ من که شب امتحان از همه شبا بیشتر خوابم میاد چون استرس باعث خست ...

هایپ و شکلات تلخ خوابو میپرونه وگرنه منم خیلی خوشخوابم یه هایپ ۱۲شب خوردم با ۴تا شکلات تلخ تا ۲ظهر حتی خمیازه هم نکشیدم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

منم دور اول میخونم زیاد چیزی یادم نمیمونه حتما باید دور دوم رو بخونم ولی حین خوندن دور اول خلاصه مینویسم

داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم"   اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂
منم دور اول میخونم زیاد چیزی یادم نمیمونه حتما باید دور دوم رو بخونم ولی حین خوندن دور اول خلاصه مین ...

خب من بعضی اوقات حوصله ام به خلاصه نویسی نمی رسه بعضی اوقات هم که می نویسم خیلی اثر گذار نیست برام